Home Știri Mercedes-AMG S63 Coupe Yellow Night Edition, luxos și subtil

Mercedes-AMG S63 Coupe Yellow Night Edition, luxos și subtil

de Aurel Niculescu

Atunci când ai de-a face cu nume de culori pentru modele din serii speciale te aștepți de obicei la ce este mai rău… însă Mercedes își respectă blazonul și propune modificări subtile și de efect.

Mercedes-AMG S63 Coupe 4matic+ Yellow Night Edition, pe numele său întreg, este practic versiunea specială de lansare a Clasei S Coupe cu facelift – anunțat în Septembrie în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, cu comenzile deschise în această perioadă și livrările începând din Ianuarie anul viitor. Disponibil pentru doar șase luni, S63 Yellow Night Edition costă nu mai puțin de 202.121,50 euro… preț în care sunt incluse nuanțele exclusive Selenite Grey Magno ori Night Black Magno, cu partea „yellow” din nume acoperită de subtilele finisări de pe carcasele oglinzilor sau de pe pistoanele frânelor – acoperite de un set de jante negre cu șapte spițe dublate.

În plus, Yellow Night Edition are parte standard și de Aerodynamics Package ce include un splitter frontal mai mare și un spoiler plasat pe capacul portbagajului – finisarea este negru glossy sau alternativ în fibră de carbon dacă clientul optează și pentru Carbon Fiber Package. La interior, accentele de culoare galbenă se regăsesc pe scaune, partea superioară a volanului, panul instrumentelor, pe portiere dar și alte elemente din habitaclu. Propulsorul V8 biturbo de 4 litri este nemodificat și dispune de 604 CP și 900 Nm.

 

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.