Home Auto util Mercedes-Benz București lansează serviciul de vopsitorie dedicat vehiculelor comerciale grele

Mercedes-Benz București lansează serviciul de vopsitorie dedicat vehiculelor comerciale grele

de

Mercedes-Benz București a lansat un nou serviciu pentru clienţii de service – vopsitoria dedicată vehiculelor comerciale grele. Dezvoltată în propria locaţie, noua facilitate continuă strategia atelierului bazată pe conceptul de One Stop Shop. Astfel, unitatea de service are capacitatea de a deservi setul complet de servicii Mercedes-Benz post-vânzare, incluzând servicii de reparație, întreținere și mentenanță pentru autovehicule comerciale mari Mercedes-Benz și Setra.

“Clienţii noştri au nevoie ca vehiculele lor să fie pe drum, nu în atelier. De aceea, toate eforturile noastre se îndreaptă către eficientizarea proceselor de lucru şi optimizarea timpului de aşteptare al vehiculelor în service. Vopsitoria Mercedes-Benz București completează serviciile deja existente – de reparații și întreținere, mecanică, electrică, tinichigerie, diagnostică avansată sau verificări tahograf. Cu ajutorul acestei noi facilități, timpul de execuție pentru elemente de caroserie a scăzut de la una-două zile la doar câteva ore, astfel că un vehicul cu avarii minore poate intra și ieşi din service în aceeași zi,” a declarat Sandu Stoica, director Mercedes-Benz București.

În plus față de nevoia pieței, investiția într-o cabină de vopsitorie preîntâmpină cerința companiilor de asigurări de a avea toate serviciile de reparație de după accident într-o singură locație. În acest sens, Mercedes-Benz București oferă asistență și consiliere pentru derularea dosarului de daună, de la momentul producerii accidentului până la finalizarea reparațiilor necesare. Serviciul funcționează sub denumirea de Mercedes-Benz Bucureşti Claims Assistance şi este unic în reţeaua de ateliere Mercedes-Benz dedicate reparaţiilor de vehicule comerciale grele.

“Cabina de vopsit dedicată autovehiculelor comerciale mari măsoară aproximativ 100 mp (15 m lungime, 5,5 m înălțime și 5,5 m lățime) din cei 1200 mp ai atelierului de service şi permite vopsirea mai multor elemente de caroserie în același timp sau chiar vehicule integral,” a adăugat Sandu Stoica.

Tehnologia din spatele vopsitoriei Mercedes-Benz București constă în uscarea elementelor vopsite cu ajutorul unor lămpi speciale cu ultraviolete, ce permit uscarea completă a vopselei în aproximativ 30 de minute.

În ceea ce privește echiparea cabinei, aceasta este dotată cu un performant sistem de ventilație prevăzut cu filtre ce absorb eficient vaporii de vopsea din aer, astfel că riscul apariției fenomenului de gazare este aproape zero. De asemenea, vopsitoria este dotată cu sistem de iluminat cu tuburi cu LED ce conferă o iluminare excelentă, prietenos cu mediul, grație unui consum de energie scăzut. 

Simultan cu deschiderea vopsitoriei, Mercedes-Benz București a devenit dealer Webasto, având astfel capacitatea de a oferi soluții de încălzire și răcire suplimentară pentru orice tip de vehicul comercial.

Mercedes-Benz Bucureşti continuă strategia de extindere şi îmbunătăţire permanentă a serviciilor oferite în locaţia din Şoseaua Odăi, nr. 373-377, fiind un reper de calitate în ceea ce priveşte activitatea de întreţinere şi mentenanţă a vehiculelor comerciale grele în România.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.