Home Știri Mercedes Concept Coupé SUV prefigurează un rival pentru X6

Mercedes Concept Coupé SUV prefigurează un rival pentru X6

de

Mercedes Concept Coupé SUV a fost prezentat oficial la Salonul auto de la Beijing. Conceptul prefigurează un rival pentru BMW X6.

Mercedes Concept Coupé SUV_7

Mercedes Concept Coupé SUV

Mercedes Concept Coupé SUV dorește să marcheze intrarea mărcii din Stuttgart pe o nouă nișă. Singurul rival direct al acestei mașini ar fi BMW X6, care se pregătește deja să treacă la o nouă generație. Platforma lui Concept Coupé SUV este cea a lui ML, iar numele mașinii de serie, ce va fi lansată cel mai probabil în a doua parte a anului 2015, va fi Mercedes MLC.

Mercedes dezvăluie interiorul lui AMG GT

Mercedes Concept Coupé SUV are dimensiuni impresionante, pe care liniile sale fluide reușesc în mare parte să le ascundă. Mașina are o lungime de aproape 5 metri, 2,044  lățime și 1,739 înălțime. Conceptul are sub capotă noul motor V6 biturbo prezentat recent pe noul C-Class. Puterea motorului este de 330 CP, iar transmiterea acestei puteri către roți este asigurată de noua cutie de viteze 9G-Tronic, ce va fi produsă și în România.

La fel ca ML și GL, viitorul Mercedes MLC vine de peste Ocean, fiind produs în fabrica americană din apropierea orașului Tuscaloosa, statul Alabama.

Articole similare

Comentarii închise.