Home Știri Mini Clubman, imagini-spion

Mini Clubman, imagini-spion

de

Urmând trendul celei de-a patra generații Mini, și Clubman a crescut evident în dimensiuni. Pentru o utilitate îmbunătățită, numărul ușilor a crescut!

Spy-Shots of Cars

Nici nu a fost lansată bine cea de-a patra generație Mini și deja am surprins în teste versiunea Clubman. Fără a renunța total la caracterul neconvențional, dar vizând o utilitate îmbunătățită, aceasta va fi vizibil mai mare în dimensiuni și va propune, pentru accesul către locurile spate, uși clasice, individuale, în locul singurei portiere cu deschidere inversă, de pe partea dreaptă. În schimb, accesul la portbagaj a rămas neschimbat, hayonul fiind încă o dată ignorat în favoarea altor două uși cu deschidere laterală.

Noua generație Mini

Din punctul de vedere al designului, ne așteptăm ca diferențele să fie sumare comparativ cu noul Mini, dar nu sunt excluse anumite detalii individuale, cum ar fi un spoiler față ușor modificat. Sub capotă, vom regăsi aceeași gamă de propulsoare dezvoltate de BMW pe baza unui cilindru universal cu capacitatea de 0,5 litri. Astfel, oferta va include atât motoare cu cilindreea de 1,5 litri, cu trei cilindri, cât și de 2,0 litri, cu patru cilindri.

Mini Cabrio, imagini spion

Grație ampatamentului majorat, este de așteptat ca locurile spate să fie mult mai confortabile. De asemenea, și bordul va fi reconfigurat, vitezometrul migrând în spatele volanului. Locul său va fi ocupat de display-ul de mari dimensiuni al noii centrale multimedia. Nu vor lipsi nici dotările moderne de siguranță, care includ și un sistem de detectare a eventualelor pericole și frânare automat, în cazul lipse de reacție a șoferului.

Articole similare