Promo

MiniDisco – cea mai mică și mai rapidă discotecă

Un DJ care mixează pe locul din dreapta faţă, un discoball şi lumini suplimentare au stat la baza transformării unui model Mini Cooper S în MiniDisco.

MiniDisco
MiniDisco

Modelul astfel transformat a debutat pe străzile din Bucureşti printr-un serviciu inedit de taxi. Participanţii la proiect au putut să înceapă distracţia înainte de a ajunge la petrecere sau club, deja din maşină. Evenimentul a continuat a doua zi la Mall Băneasa. Trecătorii au putut să testeze confortabilele canapele de piele din MiniDisco. Muzica a fost asigurată de echipa de absolvenţi DJ Bootcamp, primul proiect de training de DJ din România. Între invitaţii speciali au fost reprezenanţi ai echipei de baschet Steaua Bucureşti, într-o provocare pentru spaţiul interior pe care îl oferă noul model.

Mini sărbătorește nașterea moștenitorului Coroanei Britanice – video

În final, pentru că experienţa de condus Mini este mereu descrisă prin „GoKart Feeling”, MiniDisco a fost pus la încercare pe circuitul de karting AMCKart de pilotul de railuri Claudiu David, alături de o echipă de invitaţi speciali care s-au bucurat de cei 192 CP ai Mini Cooper S.

Proiectul a fost o demonstraţie care şi-a propus să continue şirul evenimentelor ieşite din comun care prezintă într-un mod inedit valorile mărcii şi stilul unic de condus. Deja o tradiţie unică şi un loc special în Guiness Book o are recodul de persoane care pot să intre într-un Mini, ultima performanţă ajungând la numărul 28. La fel de faimoasă este şi colaborarea cu Life Ball, un carnaval spectaculos, evenimentul caritabil unde Mini este prezent din anul 2000 cu automobile transformate de celebri designeri de modă, de la Agent Provocateur la Versace.

Mini Taxi pentru Noaptea Muzeelor

Unic în industria auto este „Dynamic Music”, ca parte din pachetul Mini Connected. Acesta mixează muzica pe baza stilului de condus şi a acţiunilor de la volan: viteză, acceleraţie şi frână, viraje sau folosirea semnalizatoarelor. Se creează o coloană sonoră unică, pentru fiecare călătorie în parte. O altă serie de aplicaţii Mini Connected oferă posibilităţi extinse de a asculta muzică în maşină pe baza unei conexiuni internet. De exemplu, AUPEO! este o aplicaţie care oferă pasagerilor muzică on-line pe baza unor criterii de selecţie după stil şi ritm, dar şi pe baza unui profil al utilizatorului, în timp ce Deezer este un serviciu de music on demand care oferă accesul la o colecţie de peste 20 de milioane de melodii.