Home Știri Mitsubishi anunță un concept spectaculos

Mitsubishi anunță un concept spectaculos

de

Programat să se desfășoare la începutul lunii martie, Salonul auto de la Geneva va găzdui prezentarea unui concept plug-in hibrid dezvoltat de Mitsubishi. Acesta va anunța direcția pe care o vor urma modelele constructorului japonez.

2015 GMS - concept car preview - side

Propus ca un succesor al conceptului XR-PHEV, prezentat anul trecut în cadrul Salonului auto de la Paris și echipat cu un sistem de propulsie plug-in hibrid, noul concept anunțat de Mitsubishi pentru Salonul auto de la Geneva reprezintă o declarație de intenție în ceea ce privește evoluția  designului și a sistemelor de propulsie. Constructorul japonez nu a dezvăluit numele noii sale creații, ci a publicat doar două imagini-teaser care lasă să se întrevadă forme foarte agresive.

Conform oficialilor mărcii, conceptul va reprezenta o combinație inedită între un sistem de propulsie puternic, dar ecologic și un design atletic și avangardist. Ne așteptăm la o versiune îmbunătățită a sistemului plug-in hibrid PHEV, care va dispune doar de tracțiune 4×2.

Momentan, nu este anunțată o lărgire a gamei de modele, dar intenția celor de la Mitsubishi de a marșa pe segmentul SUV-urilor și al crossoverelor este încă o dată confirmată.  Probabil, în viitorul apropiat mai multe modele din portofoliul constructorului japonez vor putea fi comandate cu sistem de propulsie hibrid.

2015 GMS - concept car preview - front

Articole similare