Home Știri Nissan Juke, mai simpatic după facelift

Nissan Juke, mai simpatic după facelift

de

Cu modificări sumare de design și un propulsor nou, Nissan Juke facelift a debutat în cadrul Salonului auto de la Geneva.

Nissan Juke

Fără a știrbi imaginea cu totul originală care îl definește pe Nissan Juke, faceliftul se concentrează în special pe detalii. La partea din față, remarcăm un spoiler ușor redesenat, mai ales în zona inferioară, iar blocurile optice au fost îmbunătățite, folosind acum tehnologie LED sau xenon. De asemenea, în carcasa oglinzilor laterale au fost integrate lumini de semnalizare cu leduri. În spate, istoria se repetă, spoilerul și stopurile fiind cele care au avut parte de cea mai mare atenție din partea designerilor. În ofertă au apărut și modele noi de jante, un pavilion panoramic din sticlă, mai multe posibilități de personalizare și culori suplimentare.

Interiorul propune materiale mai bune calitativ, iar dimensiunea portbagajului a crescut cu 40%, până la 354 de litri, în cazul versiunilor cu tracțiune față. De asemenea, un număr mai mare de elemente din habitaclu poate fi comandat în diferite culori pentru a înveseli atmosfera.

Noul Nissan Qashqai, primul test

Marea noutate o întâlnim însă sub capotă și constă în motorul 1.2 DIG-T cu trei cilindri și compresor. Regăsit inclusiv în oferta noului Qashqai, acesta dezvoltă 115 CP și îl înlocuiește pe vechiul propulsor aspirat de 1,6 litri. Pe lângă cutia de viteze manuală cu șase trepte oferită standard, noul motor poate fi cuplat și la o transmisie automată Xtronic, ce transmite mai departe cuplul către toate roțile. De asemenea, gama mai include dieselul de 1,5 litri (110 CP), precum și vârful de gamă 1.6 DIG-T (190 CP), care a fost îmbunătățit pentru a consuma mai puțin și a avea un răspuns mai bun.

Nissan Sport Sedan dezvăluie designul viitoarelor modele ale mărcii japoneze

Noul Nissan Juke facelift va debuta pe piața europeană la începutul acestei veri.

Articole similare