Home Știri Nissan pregătește un facelift pentru Juke

Nissan pregătește un facelift pentru Juke

de

Unul dintre cele mai vândute modele ale lui Nissan, micul crossover Juke, va primi un facelift în 2014. Modificările estetice nu vor fi însă prea ample.

Spy-Shots of Cars

Nissan Juke facelift

Nissan Juke se apropie de jumătatea ciclului de viață, așa că japonezii pregătesc un facelift pentru acest model. Zvonurile inițiale spuneau că Nissan nu va face o astfel de mutare, ci va lansa direct o nouă generație în 2016. Alte informații care circulau pe internet spuneau că Juke va avea parte de un facelift, ocazie cu care se va renunța la farurile rotunde în favoarea unora pătrate.

Test: Nissan Note 1.5 dCi

Acum suntem siguri că Juke va avea parte de un facelift, dar acesta nu va fi foarte amplu. O veste bună (sau rea, dacă nu vă plac) este că farurile rotunde de mari dimensiuni vor fi păstrate. În privința motorizărilor, Nissan Juke va primi un motor pe benzină turbo de 1,2 l, folosit în prezent și de Dacia. Vechiul propulsor pe benzină de 1,6 l lipsit de putere va fi scos din gamă.

Conceptul Nissan Sport Sedan prefigurează designul viitoarelor modele

Anul trecut, Nissan a lansat generații noi pentru Qashqai și X-Trail, anunțând o nouă ofensivă de modele pentru piața europeană. Împreună cu Juke, cele două SUV-uri compacte reprezintă coloana vertebrală a vânzărilor de pe piața europeană.

Articole similare