Home Știri Nissan Sport Sedan dezvăluie designul viitoarelor modele

Nissan Sport Sedan dezvăluie designul viitoarelor modele

de

Nissan Sport Sedan Concept, prezentat săptămâna aceasta la Detroit, prefigurează o schimbare la față a gamei mărcii japoneze.

Nissan Sport Sedan Concept

Nissan Sport Sedan Concept

Cel mai important concept pregătit pentru Detroit de către japonezii de la Nissan poartă numele de Sport Sedan. Acesta prefigurează viitorul sedan Maxima, destinat pieței americane. Însă, designul lui Nissan Sport Sedan dezvăluie și o schimbare radicală de design de pe urma căreia vor profita din plin și alte modele.

Test: Nissan Note 1.5 dCi

Unul dintre acestea ar putea fi urmașul lui Almera, un model compact menit să se lupte în Europa cu VW Golf sau Ford Focus. Partea frontală se va regăsi cu siguranță pe urmașul lui Almera, ne asigură japonezii. Mai exact, grila radiatorului ce integrează un V. Blocurile optice ce integrează led-uri amplasate spre exteriorul farului sunt o altă caracteristică ce iese în evidență.

Noul Nissan Qashqai, imagini și informații oficiale

Silueta extrem de dinamică integrează blocuri optice angulare și un montant C despărțit în două bucăți de către sticlă. Nissan Sport Sedan Concept are o lungime de 4,87 m, lățime de 1,912 m și înălțime de 1,37 m. Aceste dimensiuni corespund clasei mari, cel puțin după standardele europene, după care ne ghidăm noi. În America, Nissan Sport Sedan Concept se află la granița dintre clasa medie și cea mare.

Propulsia este asigurată de un V6 de 3,5 l care dezvoltă peste 300 CP. Puterea este transmisă roților din față prin intermediul unei cutii de viteze de tip CVT, denumită Xtronic.

Articole similare

Comentarii închise.