Home Știri Noul Volkswagen Polo

Noul Volkswagen Polo

de

A șasea generație Volkswagen Polo și-a făcut debutul în mediul digital, prin informații și fotografii oficiale. Prin noul model, VW atacă segmentul mic cu un design conservator, dimensiuni mai mari și foarte multă tehnologie.

Design sobru adaptat prezentului – aceasta este rețeta folosită de Volkswagen la prezentarea oricărui nou model, rețetă de la care nu s-a abătut nici în cazul lui Polo. Totuși, o concesie a fost făcută stilului funky prin care mașinile de oraș vor să-i seducă pe tinerii clienți: gradul mare de personalizare a adus cu sine vopsirea bordului, evident – opțional, în culori vii. În rest, la fel ca și în trecut, Polo este evident un frate mai mic al lui Golf!


Exceptând lungimea (4053 mm), noul Polo este mai mare pe toate direcțiile decât Golf 4: 1751 mm lățime, 1446 mm înălțime și 2564 mm ampatament. De asemenea, volumul portbagajului a crescut cu 25%, de la 280 la 351 de litri.esign sobru adaptat prezentului – aceasta este rețeta folosită de Volkswagen la prezentarea oricărui nou model, rețetă de la care nu s-a abătut nici în cazul lui Polo. Totuși, o concesie a fost făcută stilului funky prin care mașinile de oraș vor să-i seducă pe tinerii clienți: gradul mare de personalizare a adus cu sine vopsirea bordului, evident – opțional, în culori vii. În rest, la fel ca și în trecut, Polo este evident un frate mai mic al lui Golf!

La lansarea pe piață vor fi disponibile trei versiuni de echipare – Trendline, Comfortline și Highline – trei pachete de design R-Line, Black și Style, la care se adaugă versiunea specială Polo Beats.

Polo GTI va fi disponibil din start, cu motorul 2.0 TSI de 200 CP, disponibil, opțional, cu cutie DSG cu șapte trepte. La baza gamei sunt oferite motoarele 1.0 MPI (65 sau 75 CP), 1.0 TSI (95 sau 115 CP) și 1.5 TSI (150 CP), iar în sectorul diesel este oferit motorul 1.6 TDI (80 sau 95 CP). 1.0 MPI este disponibil doar cu o cutie manuală cu 5 trepte, pentru celelalte fiind oferite cutii manuale cu 5 sau 6 trepte sau DSG cu 7 trepte.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.