Home Știri Nu rata Men’s Health ediția de mai 2015

Nu rata Men’s Health ediția de mai 2015

de

men's health mai 2015Așa cum te-am obișnuit, și ediția de mai a revistei Men’s Health vine cu multe informații utile. În plus, dacă ești pasionat de alergat, nu rata specialul nostru de Running. 

Proaspăt întors din Thailanda, Radul Vâlcan a revenit la obiceiurile lui de zi cu zi, iar asta înseamnă că a revenit și la antrenamentele care îl ajută săse mențină în formă. Află de la el care sunt acelea și, în cazul în care plănuiești să vizitezi curând Thailanda, notează-ți cele șapte lucruri pe care ar trebui să le faci odată ajuns acolo.

Deși n-ai apucat să te înscrii anul acesta la concursul Dă jos burta, nu e totul pierdut. Lupta ta cu kilogramele în plus poate lua sfârșit dacă aplici sfaturile de fitness și nutriție pe care ți le-au pregătit specialiștii noștri.

Iar dacă vrei săți duci planul de antrenament la un nivel superior, inspiră-te din exercițiile unui pompier. Cătălin Calaver, câștigătorul Premiului Juriului la concursul Mens Health Cover Model 2014, te ajută să-ți sculptezi perfect mușchii cu ajutorul unui antrenament de 35 de minute.

Citește cu atenție specialul nostru de Running dacă ești un împătimit al curselor de trail sau al alergatului în general. Vei găsi numeroase informații despre pantofii sport pe care ar trebui să-i ai ca să-ți depășești recordurile, despre calendarul curselor de trail care vor avea loc la noi în țară anul acesta sau despre cum să te antrenezi pentru un semimaraton.

Respiri corect? Ai acum ocazia să-ți răspunzi la întrebarea asta. Și nu doar atât. Materialul nostru de la pagina 106 îți arată consecințele respirației incorecte și te ajută săînveți să respiri corect.

Pregătește-ți garderoba pentru zileleînsorite. Citește materialul despre stil și construiește-ți ținuta perfectă urmând trei pași simpli.

Dacă relația ta se află într-un punct în care simți că e nevoie de o intervenție, atunci caută pagina 100. Sunt niște tipi acolo care-ți vor explica ce trebuie săfaci ca s-o salvezi.

Și pentru că nu există o modalitate mai potrivită de a răsfoi această revistă, îți recomandăm să bei o cafea. Dar nu orice fel de cafea, ci acea cafea. Preparată chiar de tine. Caută rețeta și o să ne mulțumești.

Articole similare