Home Știri O Dacia 500 Lăstun a apărut la vânzare la preț de iPhone

O Dacia 500 Lăstun a apărut la vânzare la preț de iPhone

de Alin-Alexandru Ionescu

Nu vezi în fiecare zi apariția unui Lăstun la vânzare, cu atât mai puțin a unui exemplar în stare de funcționare. 

Probabil că asta a realizat și proprietarul mașini listate pe un site de anunțuri din România, care a ridicat prețul mașini de la 4500 lei, la 7500 lei, probabil inspirat de interesul pe care l-a trezit mașina.


Aflată în loc. Mihăilești, jud. Giurgiu, mașina a fost recondiționată și revopsită. Pentru un plus de intimidate în interior, geamurile laterale și luneta au primit și folii cu tentă închisă.

Citește și Dacia 500 „Lăstun”, așa cum nu a mai fost văzută niciodată

Interiorul a primit un radio-CD modern, cu față detașabilă, iar scaunele sunt îmbrăcate în huse elegante, cu textură conform perioadei în care a fost produsă mașina.

Aceeași persoană anunță că mai are un Lăstun de vânzare, într-o stare mai proastă, la prețul de 1700 lei, plus multiple piese de schimb.

Considerat una dintre cele mai proaste mașini fabricate vreodată în România, Dacia 500 Lăstun a început să atragă tot mai mult atenția colecționarilor de mașini, iar tot mai multe exemplare sunt salvate și restaurate. 

Auto Motor și Sport a publicat în numărul de septembrie povestea Daciei 500, după ce a testat un exemplar aflat în stare de funcționare la Timișoara. Imagini cu mașina rulând cu forțe proprii pot fi văzute în acest film aniversar:

Articole similare

1 comentariu

Ionica December 2, 2020 - 22:29

“Probabil că asta a realizat și proprietarul mașini listate pe un site de anunțuri din România, care a ridicat prețul mașini de…”. Aline tata, unde ai făcut clasa a doua? “proprietarul masinii”, “prețul masinii” este clar ca nu a fost o greșeală, tu ești un mâncător de i-uri!

Reply

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.