Home Știri Oare cine a câștigat ediția 2017 a „World’s Greatest Drag Race”?

Oare cine a câștigat ediția 2017 a „World’s Greatest Drag Race”?

de Aurel Niculescu

Sinceri să fim, nu este nevoie de nici cea mai mică scuză pentru a pierde vremea organizând o întâlnire pentru nu mai puțin de 12 dintre cele mai performante automobile ale momentului – nici pentru a le pune apoi să se înfrunte direct.

Cam aceasta este ideea din spatele „World’s Greatest Drag Race”, o cursă evident de drag în stil American pe distanța de un sfert de milă – puțin peste Europeanul 400 de metri – organizată anual, și ajunsă deja la a șaptea ediție sub bagheta colegilor de breaslă de la Motor Trend. Nu mai puțin de 12 automobile au fost aliniate la start anul acesta: Alfa Romeo Giulia, Aston Martin DB11, Chevrolet Camaro ZL1 1LE, Chevrolet Corvette Grand Sport, Ferrari 488 GTB, Lexus LC500, McLaren 570GT Mercedes Benz AMG GTR, Nissan GT-R Nismo, Porsche 718 Cayman S, Porsche 911 Turbo S, și desigur un Tesla Model S P100D. Chiar dacă este un pic lung, video-ul chiar merită – inclusiv dacă credeți că deja cunoașteți câștigătorul…

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.