Home Știri Omul de afaceri David Brown lansează o nouă marcă de mașini sport

Omul de afaceri David Brown lansează o nouă marcă de mașini sport

de

David Brown va fi numele unei noi mărci britanice de mașini sport exclusiviste. Aceasta va fi lansată în aprilie 2014.

David Brown Automotive

David Brown Automotive

Omul de afaceri britanic David Brown, proprietarul unui important producător britanic de cutii de viteze, își lansează o marcă proprie de mașini sport de lux. În încercarea de a furniza publicului propria viziune asupra mașinii sport britanice, David Brown a angajat o serie de oameni experimentați din industria auto.

Prima imagine oficială a lui Jaguar F-Type Coupe

Echipa de design este condusă de Alan Mobberley, care a fost designer-șef al Land Rover timp de 19 ani, până în 2005. Brown îi are drept parteneri pe Envisage Group, o echipă de ingineri care se ocupă de dezvoltarea și industrializarea mașinii.

Primul model al mărcii va fi dezvăluit în aprilie și își propune să fie o creație complet originală. Mare parte dintre furnizori vor fi de asemenea britanici. Aceștia vor furniza cele mai noi tehnologii și materiale, dar vor furniza de asemena și cea mai bună calitate.

Test: Jaguar XJ 4WD

“Am dorit să ofer tot ceea ce înseamnă stilul unei mașini sport clasice, dar cu echipamente și tehnologii moderne. Asta îmi doresc de la o mașină, dar nu este ceva prea des întâlnit. Așa că am decis să transpun viziunea mea în realitate”, a declarat David Brown (foto jos). Dacă doriți să obțineți mai multe informații despre noua marcă, vă puteți înregistra la www.davidbrownautomotive.com.

David Brown

David Brown

Articole similare

Comentarii închise.