Home Știri Opel Adam S, cu 150 CP

Opel Adam S, cu 150 CP

de

Cu un motor turbo de 1,4 l sub capotă, Opel Adam S atinge o viteză maximă de 220 km/h. Debutul va avea loc în cadrul Salonului auto de la Geneva.

Opel-ADAM-S-Concept-290418

 

Prezentat ca model aproape de producție, Adam S este versiunea cea mai sportivă a familiei de autovehicule de mici dimensiuni din gama Opel. Cu un motor turbo Ecotec de 1,4 litri şi 150 CP, suspensie sport, sistem de frânare cu semnătura OPC şi aspect distinctiv „Red ’n Roll“, acesta îmbină în mod spectaculos sportivitatea cu o imagine simpatică și numeroase posibilități de personalizare.

Noi motoare cu trei cilindri pentru Opel Adam

Puterea mai mare reprezintă doar o parte a pachetului cu care această versiune încearcă să-i înduplece pe șoferii ce iubesc viteza, ea având şi un tren de rulare mai sportiv, dezvoltat exclusiv pentru Adam S, şi o direcţie recalibrată. De asemenea, sistemul de fânare a fost modificat și include acum discuri mai mari, de 16 inchi în faţă şi de 15 inchi în spate, cu etriere vopsite în roşu. Jantele de 18 inchi sunt combinate cu pneuri 225/35 R 18.

Motorul 1.4 Turbo care echipează modelul Adam S dispune de supape cu distribuție variabilă şi are turbocompresorul integrat în galeria de evacuare, pentru reducerea greutăţii şi evitarea irosirii spațiului. Tehnologia stop/start este oferită în echiparea de bază, iar motorul întruneşte deja cerinţele viitorului standard de emisii Euro 6.

Opel Adam Rocks, pregătit de drumeții

Interiorul include scaune faţă Recaro cu tapiţerie Morrocana din piele şi adoptă tema de design Red ’n Roll, disponibilă exclusiv la Adam S. Este disponibil un pachet extins de finisare cu piele roșie, ce include volanul, maneta schimbătorului şi frâna de parcare, precum şi elemente distinctive albe şi roşii pe panoul de instrumente şi pe panourile portierelor. Multe alte detalii oferă posibilităţi suplimentare de personalizare.

Versiunea Adam S prezintă, de asemenea, geamuri fumurii în spate, lumini de zi şi lămpi de poziţie spate cu leduri, control electronic al climatizării şi sofisticatul sistem IntelliLink, care oferă conectivitate şi aplicaţii de ultimă oră. Sistemul de infotainment este complet compatibil cu cele mai recente smartphone-uri ce utilizează Android sau Apple iOS. Acesta oferă conexiune USB şi bluetooth, streaming audio, şapte difuzoare şi un ecran tactil HD de 7 inchi.  Sistemul inteligent Opel IntelliLink asigură și navigaţia, prin aplicaţia BringGo, şi include aplicaţiile Stitcher şi TuneIn.

Articole similare

Comentarii închise.