Home Știri Opel Cascada, disponibil în România

Opel Cascada, disponibil în România

de

558571lOpel Cascada, model produs în Polonia, la Gliwice, are un preț ce pornește de la 22.820  de euro pentru varianta de motorizare 1.4 turbo pe benzină, de 120 CP.

Standard sunt oferite dotări precum ESP, computer de bord, proiectoare de ceață, stopuri LED și airbaguri frontale şi laterale-faţă. Pe lângă motorizarea de bază, mai există o versiune de 140 CP a aceluiași 1.4 Turbo, precum și un propulsor pe benzină, de 1,6 l, ce dezvoltă 170 sau 200 CP. Ulterior va fi oferit și un diesel de 165 CP, cu o cilindree de 2,0 l.

Opel Insignia a ajuns la maturitate

Un mecanism electrohidraulic activat printr-un comutator amplasat între scaunele din faţă deschide acoperişul în 17 secunde, la viteze de deplasare de până la 50 km/h – modelul Cascada situându-se astfel printre referinţele în materie de acţionare a acoperişului. În plus, telecomanda cheii, utilizată pentru coborârea şi ridicarea acoperişului, este disponibilă standard pentru toate variantele Cascada.

Motor nou pentru Opel Astra

Pe lista de opționale se găsesc sisteme precum cel de iluminare frontală adaptivă (AFL+) cu până la 11 funcţii automate, cea de-a doua generaţie a camerei video frontale Opel Eye cu noile sale funcţii extinse (sistemul îmbunătăţit de recunoaştere a indicatoarelor rutiere şi avertizare privind părăsirea benzii de rulare, noile sisteme de monitorizare a distanţei faţă de autovehiculul din faţă şi de avertizare privind o coliziune frontală), o cameră video pentru marşarier şi un sistem avansat de asistenţă la parcare, care facilitează manevrele de parcare, sistemul de asistenţă pentru monitorizarea unghiului mort lateral cu alarmă pe bază de ultrasunete, scaune ergonomice faţă, volan încălzit şi sistemul de asistenţă la pornirea în rampă.

Articole similare

Comentarii închise.