Home Știri Un român coordonează șase țări în grupul Goodyear Dunlop

Un român coordonează șase țări în grupul Goodyear Dunlop

de

Începând cu 1 august 2013, Ovidiu Bălan, director general al Goodyear Dunlop Tires România, va ocupa efectiv funcția de director al Goodyear Dunlop pentru șase țări din Europa Centrală și de Est.

Ovidiu_Balan_Premio

Numirea în noua poziție a fost făcută în baza rezultatelor sale ca membru al consiliului de conducere al Goodyear Dunlop CSEE. În noua funcție, Bălan va gestiona și administra activitățile organizației, fiind responsabil cu acțiunile de vânzări din șase țări din Europa Centrală și de Est, reunind interesele a aproape 100 de asociați.

Eficiență marca Goodyear

Ovidiu Bălan s-a alăturat companiei Goodyear Dunlop Tires România în 2001, în calitate de Brand Coordinator, ulterior fiind numit Sales Manager Consumer Tires în 2003. În 2008, ocupă funcția de director general pentru România și Bulgaria în cadrul aceleiași companii și devine parte a consiliului de conducere al Goodyear Dunlop. Pentru noua sa numire, va intra efectiv în funcție începând cu data de 1 august 2013.

Noua organizație Goodyear Dunlop CEE acoperă șase piețe din regiune, România, Bulgaria, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria și Republica Moldova, și are în subordine aproape 100 de asociați. Subsidiara CEE a Goodyear Dunlop este una nou creată în cadrul organizației regionale Goodyear Dunlop CSEE, care a luat ființă în 2006 și care reunește 15 piețe din zona Europei Centrale și de Sud-Est (Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Slovenia, Croația, Serbia, Bosnia și Herțegovina, România, Bulgaria, Macedonia, Albania, Kosovo și Muntenegru, Cipru și Republica Moldova).

Articole similare