Home Știri Opel, cel mai nou coechipier al F.C. Petrolul Ploieşti

Opel, cel mai nou coechipier al F.C. Petrolul Ploieşti

de

Opel România şi F.C. Petrolul Ploieşti anunţă debutul unui parteneriat de imagine ce va acoperi următoarele momente semnificative din competiţiile sportive în care clubul activează. opelpetrolul_2-medium

Perioada de transferuri din iarnă a adus Petrolul atât mutarea sezonului, prin revenirea lui Adrian Mutu în campionatul intern, dar şi o altă colaborare de valoare: Opel este partener principal. Înţelegerea presupune inscripţionarea echipamentului cu sigla producătorului german, „fulgerul” fiind prezent ca logo principal.

Ca şi în cazul altor cluburi europene de fotbal pe care le susţine, Opel devine coechipier al Petrolul ca urmare a identificării de valori comune, pentru a puncta nivelul de performanţă ce caracterizează ambele organizaţii, fiecare în domeniul său de acţiune.

Test Opel Mokka

„Atât Opel, cât şi Petrolul Ploieşti reprezintă exemple de profesionalism şi determinare, dar şi dovezi ale capacităţii de a trece peste obstacole şi a reveni în forţă,” explică una dintre motivaţiile parteneriatului Cristian Milea, Opel România Country Director.

opelpetrolul_9-medium

Preşedintele Consiliului de Administraţie al F.C. Petrolul Ploieşti, Dan Capră, consideră că „Petrolul şi-a conturat imaginea unui club atipic fotbalului românesc, de la comportamentul oficialilor, neimplicaţi în niciun scandal, până la cel al echipei, tabloul fiind completat de atmosfera incredibilă creată la meciuri de propriii suporteri.”

Test Opel Zafira

Brandul auto nu este străin de colaborările din fotbal, Opel cunoscând o revenire în acest domeniu în ultimii doi ani. În campionatul naţional german, Opel este partner al campioanei en titre, Borussia Dortmund, dar şi al ocupantei locului doi în clasamentul actual al ediţiei 2013-2014 (etapa a 17-a), Bayer 04 Leverkusen, ca şi al FSV Mainz 05 şi FC Freiburg. De asemenea, Opel sprijină clubul Fortuna Düsseldorf, ce evolueză în liga a doua germană. Antrenorul BVB, Juergen Klopp, este unul dintre ambasadorii brandului în Germania.

opelpetrolul_8-medium

În Olanda, compania a reluat în 2013 parteneriatul cu Feyenoord Rotterdam, extinzând astfel o lungă relaţie de colaborare, începută în 1984. Un parteneriat sportiv a fost încheiat de Opel în 2013 şi cu cel mai de succes club de fotbal al Turciei, Galatasaray Istanbul, grupare titrată în competiţiile interne şi veterană a Champions League.

Defecțiuni frecvente la Opel Astra. Raport Dekra

Vauxhall, brandul înrudit al Opel din Marea Britanie, are parteneriate solide cu echipele naţionale de fotbal ale Angliei, Scoţiei, Ţării Galilor şi Irlandei de Nord.

opelpetrolul_5-medium

Printre ambasadorii mărcii se numără şi alte vedete, fie din zona sportului, precum campionul mondial la motociclism Valentino „Vale” Rossi, imaginea Opel în Italia, fie din domeniul fashion, cu supermodelul Claudia Schiffer ambasador european al brandului. În România, vedete de televiziune precum Răzvan Fodor sau Cătălina Grama (Jojo) sunt foarte încântaţi utilizatori ai modelelor Opel.

Articole similare