Știri Tehnologie Video

(Video) Opel a lansat Corsa și Astra FL în Ro

Opel a lansat Corsa și Astra FL în Ro

Constructorul german a adus pe piața din România a șasea generație Corsa, precum și unul din cele mai importante modele ale sale: Astra FL. Noul Opel Corsa pornește pe piața autohtonă de la un preț promoțional de 11.304 euro.

Cele două modele au fost prezentate în premieră națională pe 9 decembrie, iar din primăvară va ajunge în showroom-uri și versiunea complet electrică Corsa-e. Varianta de bază pentru modelul subcompact pornește de la 11.304 € (preț de vânzare recomandat în România, TVA și discount aferent campaniei actuale incluse). Oferta include numeroase sisteme de asistență încă din echiparea standard, iar doritorii pot opta – în cazul motorizărilor diesel și benzină – pentru trei linii de echipare noi: Edition, Elegance și sportivul GS Line.

Opel a lansat Corsa și Astra FL în Ro

Cel mai ușor Opel Corsa în cinci uși cântărește doar 980 kg, cu 108 kg mai puțin decât modelul anterior – în ciuda lungimii similare, de 4,06 metri. Micul model teuton este și unul dintre cele mai aerodinamice autoturisme din clasa sa: coeficient aerodinamic de 0,29 și o zonă frontală redusă față de modelul anterior, de numai 2,13 metri pătrați. Noutățile tehnologice includ farurile adaptive „IntelliLux LED matrix”, sistemul de infotainment de top Multimedia Navi Pro cu ecran color tactil de 10 inch sau noul serviciu „Opel Connect”.

Opel a mai adus și Astra FL în România, model care poate fi comandat și este disponibil cu nivelurile de echipare Edition, GS Line, Elegance, Ultimate și ediția specială „120 de ani”. În primul rând, Astra FL este de acum mai eficient – emisiile de CO2 sunt reduse cu până la 21% față de versiunea pre-facelift, iar cinci din cele șapte versiuni de motorizare au emisii sub pragul de 100 g/km. Astra FL a fost dotat și cu o generație complet nouă de motoare și transmisii. Motoarele diesel și pe benzină au trei cilindri și puteri cuprinse între 105 și 145 CP. În plus, este oferită și o nouă transmisie CVT și una automată cu 9 rapoarte.

În același timp, Astra FL Sports Tourer este cel mai aerodinamic station wagon din lume, cu un coeficient de 0,26. Printre noutățile tehnologice mai putem nota farurile adaptive IntelliLux LED matrix, farurile LED opționale cu consum redus (13 W), noua cameră video frontală, sau noul sistem Multimedia Navi Pro cu ecran  color tactil de 8″. În plus, Opel adaugă la Astra FL și opțiunea încărcării inductive a telefoanelor smart sau sistemul audio premium Bose cu subwoofer Rich Bass, precum și cea a parbrizului încălzit. Prețurile de pornire pentru Astra FL pornind de la 15.965 euro – există discount-uri ce încep de la 6%, în timp ce edițiile speciale pot veni chiar și cu reduceri de până la 4400 euro.

Tag-uri

Aurel Niculescu

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE