Știri

PEUGEOT 3008 premiat la Festivalul Auto Internaţional

PEUGEOT 3008 a câştigat Marele Premiu pentru cel mai bun interior al unei mașini lansate în anul 2016 în cadrul celei de-a 32-a ediții a manifestării Festivalul Internaţional Auto. Gilles Vidal, Designerul Șef PEUGEOT, a primit trofeul la ceremonia care a avut loc pe 31 ianuarie la Hôtel des Invalides, în Paris.


Marele Premiu pentru cel mai bun interior al anului este al şaptesprezecelea trofeu câştigat de noul SUV PEUGEOT 3008. De la lansarea sa la mijlocul lunii octombrie 2016, mai mult de 60,000 de clienţi din toată lumea i-au admirat deja designul interior.
Compartimentul pasagerului din noul SUV PEUGEOT 3008 oferă ultima generaţie a i-Cockpit-ului PEUGEOT, dotat cu volan compact şi head-up digital display standardizat. La baza ecranului tactil mare, comutatoarele intuitive permit un acces uşor la principalele funcţii de control. Noul i-Cockpit PEUGEOT este cea mai recentă invenţie a mărcii, care cu tehnologia sa avansată, stabileşte noiile standarde ale mărcii franceze în ceea ce priveşte designul interiorului.


„Designul interior al noului SUV PEUGEOT 3008 stabileşte un echilibru între tehnologia afişajului digital, tapiserie şi materialul care imită textura stejarului natural. Cockpit-ul poate fi personalizat pentru a satisface cerințele şoferului cu o ambianţă configurabilă şi alte opţiuni.” Gilles Vidal, Designerul Șef PEUGEOT.

În fiecare an, Festivalul Internaţional Auto premiază cele mai atractive modele din industria auto, din punct de vedere al designului, arhitectul Jean-Michel Wilmotte fiind cel care conduce un juriu de experţi din mediile auto, modă, cultură şi design.

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE