Home Știri Pirelli și RaceBox Prestige inaugurează magazinul Concept P ZERO World în București

Pirelli și RaceBox Prestige inaugurează magazinul Concept P ZERO World în București

de AMS
Pirelli Concept P ZERO World

P Zero World ajunge în România, Pirelli a deschis împreună cu RaceBox Prestige un magazin concept în Bucuresti (Calea Ion Zavoi nr. 8).

Un simbol al Strategiei de retail Pirelli – și al poziției de lider de piață – magazinul a fost inaugurat in prezenta Ambasadorului Italiei la Bucuresti, Excelenta Sa Alfredo Maria Durante Mangoni, a CEO-ului Pirelli Romania, Davide Meda si a proprietarului Race Box Prestige, Andrei Enescu. Prezenti la eveniment reprezentatii presei auto si parteneri de afaceri.

Conceptul P Zero World este deseori descris ca un “boutique pentru pneuri”: cu alte cuvinte, este un magazin unde clientii pot găsi cele mai exclusiviste produse și servicii dedicate modelelor sport și premium. P Zero World este singurul loc unde este disponibilă întreaga gamă de pneuri Pirelli, precum P Zero Trofeo R (pneurile cele mai performante din gamă omologate pentru stradă).

Pirelli Concept P ZERO World

Printre serviciile exclusive de care se bucură clienții magazinului P Zero World din Bucuresti se numără preluarea mașinii la sosirea în fața magazinului, dar și o mașină de înlocuire dacă este nevoie. Magazinul concept P Zero World permite clienților să descopere întregul univers Pirelli, de la celebrul calendar și până la activitățile din Formula 1.

Deschiderea acestui magazin concept scoate încă o dată în evidență strategia Pirelli care oferă servicii și produse din categoria Premium și Prestige, o piață în permanentă creștere unde compania italiană și-a demonstrat supremația, recunoscută atât de clienți, cât și de producătorii de automobile. În cifre, Pirelli este furnizor de primă echipare pentru mai mult de jumătate din producția de mașini din categoria Prestige. Asta înseamnă că unul din două supercar-uri, cel puțin, are pneuri Pirelli în echiparea originală.

De ce București?

 Piata masinilor sportive castiga tot mai mult teren in Bucuresti. In magazin este expusa o macheta monopost Formula 1, pasionatii masinilor sportive putand admira totodata masini precum: Aston Martin, Lamborghini, Ferrari, Mc Laren, Rolls Royce, Porsche, Mercedes AMG.

Pirelli Concept P ZERO World

Așadar nu este o surpriză că în Bucuresti pasiunea pentru mașinile sport înseamnă și solicitări speciale din partea posesorilor. Mai ales când vorbim de produse concepute și omologate pentru fiecare supercar în parte. Tocmai de aceea, Pirelli a dezvoltat programul “Perfect Fit” prin care concepe pneuri speciale pentru fiecare model în parte și care sunt folosite exclusiv pentru echiparea modelului pentru care au fost create. Un segment pe care compania italiană este, de asemenea, lider de piață.

Acest program a fost dezvoltat de Pirelli în parteneriat cu producătorii de mașini de înaltă performanță, garantândproprietarilor că în aceste condiții vor putea obține maximum de performanță și manevrabilitate cu mașina, un aspect extrem de important pentru proprietarii unor astfel de supercar-uri și hypercar-uri.

 RaceBox Prestige

RaceBox Prestige , Dealerul autorizat P Zero World din Bucuresti se întinde pe o suprafață de 2000 mp (showroom și atelier) și are 12 rampe unde se pot schimba anvelopele. Acestea dispun de echipamente din cea mai nouă generație.

În timp ce se lucrează la mașina lor, clienții se pot distra În doua simulatoare de Formula 1, pot savura un espresso italian sau pot discuta cu unul dintre experți în ceea ce privește setările ideale și alegerea anvelopelor.

Pirelli Concept P ZERO World

Andrei Enescu, proprietarul RaceBox Prestige a declarat: “Suntem mândri de parteneriatul cu Pirelli realizat astazi la Bucuresti. Magazinul concept este unic in Romania si este pregatit sa le ofere clientilor sai servicii la cel mai inalt nivel de performanță. Am deschis astazi, o locatie de top in lumea motorsdportului, ceea ce ne permite sa asezam Bucurestiul pe harta exclusivista a magazinelor P Zero Wolrd din intreaga lume.

Strategia Pirelli se concentrează acum pe activări în punctele de vânzare, în colaborare cu partenerii noștri, așa cum este cazul Race Box Prestige, partener exclusiv al mărcii. Avem aici o bază de clienți fideli care sunt atrași de produsele și serviciile performante pe care le oferim. P Zero World este cel mai important concept al nostru, în cadrul acestei strategii, unde clienții noștri pot descoperi produse exclusive și servicii de cea mai bună calitate într-un context unic. P Zero World este o experiență aparte care reflectă în totalitate pasiunea Pirelli pentru mașini,” a spus Davide Meda,  CEO Pirelli Romania.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.