Home Știri Porsche România se extinde

Porsche România se extinde

de

Grupul Porsche deschide, în nordul Bucureștiului, un centru pentru comercializarea mașinilor din zonele premium și de lux.

SONY DSC

Porsche Inter Auto România deschide, în prima decadă a lunii mai, noul complex Porsche Pipera, în urma unei investiții totale de 15 milioane de euro. Situat la câteva sute de metri de actualul sediu Porsche București Nord, Porsche Pipera este cel mai mare centru auto din sud-estul Europei dedicat mărcilor de lux, găzduind showroomuri și puncte de service pentru Audi, Porsche, Bentley și Lamborghini.

Primele poze oficiale ale noului Audi A3

În urma finalizării investiției, mărcile Audi și Porsche se mută în casă nouă. Astfel, Škoda și Seat le iau locul în cadrul Porsche București Nord. În acest mod, clienții vor beneficia de concentrarea punctelor de expunere, vânzare și service pentru toate mărcile grupului Volkswagen în zona de nord a orașului, în spații învecinate, amenajate și echipate conform standardelor mărcilor respective.

Poze-spion cu noul Golf VII R pe circuit

Începând din 10 mai, clienții vor regăsi showroomurile și spațiile de service pentru Škoda, Seat și Volkswagen în incinta Porsche București Nord, în timp ce showroomurile Audi și Porsche vor fi deschise în Porsche Pipera.

Articole similare