Home Știri Concurs: pregătește-te pentru iarnă cu Fiskars!

Concurs: pregătește-te pentru iarnă cu Fiskars!

de

În sezonul rece, de mare ajutor pentru orice șofer este o lopată care să te ajute să-ți scoți mașina din zăpadă. Fiskars împreună cu auto motor și sport vă oferă 10 lopeți pentru zăpadă ca premii în cadrul acestui concurs.

Lopata pentru zapada Snow Light_44691

Lopata pentru zapadă Fiskars Snow Light:

•             Coadă din aluminiu cu înveliș ergonomic din plastic

•             Mâner ergonomic

•             Cupa din plastic special PP previne lipirea zăpezii

•             Muchie din aluminiu

•             Lungime: 1310 mm

•             Greutate: 1050 g

Fiskars oferă o gamă largă de unelte pentru zăpadă ce include cazmale, împingătoare sanie sau lopeți pentru toate nevoile atunci când vreți să înlăturați zăpada acasă dar și atunci când este nevoie de o curățare mai complexă. Uneltele Fiskars Snow Light sunt fabricate din materiale foarte ușoare pentru a înlesni munca și pentru a diminua solicitarea spatelui.

Caracteristicile uneltelor pentru zăpadă Fiskars:

Uşoare şi durabile: materialele compozite speciale sunt utilizate la fabricarea unor unelte uşoare şi puternice, care nu supun coloana vertebrală la eforturi inutile.

Ergonomice: Uneltele Fiskars asigură unghiuri de lucru optime, pentru a elimina aplecările dificile în timpul curăţatului zăpezii, iar mânerele solide asigură o priză stabilă.

Ranforsate cu metal: muchiile tăietoare din metal sapă în zăpada şi în gheaţa cea mai groasă.

Rezistente la îngheţ: Materialul antiaderent al cupelor nu permite fixarea zăpezii ude.

logo Fiskars_portocaliu

Ce trebuie să faci?

Intră pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/AMSro, dă LIKE la pagină (dacă nu ai făcut-o deja), urmarește în fiecare zi, de luni până vineri, subiectele #mașinazilei. Tot ce trebuie să faci apoi este să intri în secțiunea concurs a site-ului www.amsonline.ro și să ne spui în secțiunea de comentarii numele corect al mașinii din ziua respectivă (https://www.amsonline.ro/pregateste-te-pentru-iarna-cu-fiskars-concurs/).

În fiecare zi, selectăm un câștigător dintre cei care au răspuns corect. Toți câștigătorii vor fi anunțați după ce concursul ajunge la final.

Puteți să vă anunțați prietenii de pe Facebook de acest concurs (Like&Share la pozele #mașinazilei și la pagina https://www.facebook.com/AMSro.

Simplu, nu?

Regulament

Perioada concursului: 09 decembrie – 20 decembrie.

Mecanism: intri pe facebook amsonline.ro (https://www.facebook.com/AMSro), LIKE la pagină, vezi poza cu #mașinazilei și intri apoi ne spui numele mașinii în comentariile ce însoțesc acest articol, le găsești în baza paginii.

În fiecare zi lucrătoare, de luni până vineri, din perioada concursului punem la bătaie o lopată pentru zăpadă Fiskars. În total, vor fi selectați 10 câștigători care vor primi fiecare câte o lopată. Un concurent nu poate acumula mai mult de un premiu din acest concurs.

Ne poți spune numele mașinii zilei până la 23.59 în ziua respectivă, urmând ca a doua zi noi să schimbăm provocarea.

Numele câștigătorilor vor fi anunțate pe data de 23 decembrie.

Premiile vor fi expediate de către organizatori după data de 6 ianuarie.

 

Articole similare