Home Știri Prețuri Nissan Qashqai în România. Start de la 22.990. euro

Prețuri Nissan Qashqai în România. Start de la 22.990. euro

de Dan Damian
Prețuri Nissan Qashqai

La puțin timp după primul contact cu mașina, avem acum și lista de prețuri Nissan Qashqai în România.

Acum o săptămână am condus pentru prima dată noul Nissan Qashqai pe un traseu de lângă Varșovia, dar, la acel moment, nu avea și lista de prețuri pentru piața din România. Astăzi Nissan a publicat-o pentru toate versiunile și echipările disponibile.

Nissan QashqaiNissan Qashqai vine, ca și până acum, în 5 versiuni de echipare: Visia, Accenta, N-Connecta, Tekna și Tekna Plus. De asemenea, are un singur motor, de 1,3 litri, turbo, oferit în două versiuni de putere, toate mild-hybrid: 138 CP și 156 CP, standard cu cutie manuală și opțional cu cutia Xtronic. Versiunea 4×4, cu motorul de 156 CP este disponibilă doar cu cutia Xtronic, care poate fi comandată și pe versiunea 4×2, cu același motor.

Prețuri Nissan Qashqai

Prețurile pentru nivelul de echipare Visia, disponibil doar în combinație cu motorul de 138 CP, pornesc de la 22.990 Euro și ajung la 27.140 euro pentru versiunea N-Connecta.

Motorul de 156 CP are un preț de pornire de 25.490 euro, cu prima versiunea de echipare, Accenta și poate ajunge la 31.750 euro cu cel mai bun nivel de echipare, Tekna Plus.

interior Nissan QashqaiPentru cutia automată Xtronic, cu motorul de 156 CP și tracțiune față, prețurile pornesc de la 26.990 euro, cu nivelul Accenta, iar pentru 4×4, primul preț este de 30.740 euro, cu echiparea N-Connecta.

Echiparea de bază, Visia, este una destul de bună și include, pe lângă altele: faruri cu LED, display TFT, color, de 9 inchi pentru sistemul multimedia, bluetooth, aer condiționat manual, frână de parcare electronică, cruise control inteligent, 7 airbag-uri, asistare în cazul coliziunilor frontale, recunoaștere și frânare pietoni și bicicliști, atenție scăzută șofer, etc.

 

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.