Home Modele noi Prețuri Renault Megane facelift în România. Deocamdată fără hibrid.

Prețuri Renault Megane facelift în România. Deocamdată fără hibrid.

de Dan Damian
Renault Megane facelift

Renault Megane facelift, prezentat inițial la începutul anului, poate fi comandat de acum și în România. Cel mai accesibil hatchback pornește de la 16.300 euro.

Francezii au operat un facelift modelului compact Megane, disponibil atât în versiunea hatchback, cât și break. Renault Megane facelift vine acum cu o nouă grilă pe un nou spoiler față, dar și cu o serie de echipamente de siguranță îmbunătățite. De exemplu, farurile LED Pure Vision (fascicul cu 30% mai mare decât cele cu halogen) sunt acum echipament de serie, indiferent de versiunea de echipare. Gama de culori pentru caroserie a fost completată cu încă trei nuanțe: Solar Copper, Baltic Gray și New Highland Gray, alături de noi modele de jante de 16 și 18 inch.

Renault Megane facelift

Interiorul a primit un tablou de bord complet digital (în funcție de versiune), cu diagonala de 10 inch, cu afișaj ce poate fi personalizat. Display-ul amplasat vertical pe consolă a trecut de la diagonala de 7 inch la cea de 9 inch și cuprinde de două ori mai multe informații. Sistemul este unul îmbunătățit, Easy Link, care permite replicarea anumitor aplicații de pe telefonul mobil. O aplicație pentru mobil, MY Renault, asigură interacțiunea de la distanță cu mașina, cum ar fi localizarea acesteia și navigație door-to-door cu traseul trimis mașinii direct de pe telefon.

Renault Megane facelifta primit upgrade-uri și la sistemele de siguranță grupate în sistemul Renault Easy Drive. Controlul adaptiv al vitezei are acum și funcția Stop&Go, care permite plecarea automată de pe loc, în coloană, atunci când oprirea este sub 3 secunde. Sistemul automat de frânare detectează acum și pietonii.

Renault Megane facelift

Un nou nivel de echipare: R.S. Line

Pentru cei care vor să facă trecerea, la nivel vizual, către hothatch-ul Megane R.S., Renault propune o nouă versiune de echipare: R.S. Line. Aceasta vine cu un aspect mai sportiv, cum ar fi grila frontală specifică, în formă de fagure, jantele de 17 inch și cele două ieșiri ale eșapamentului pentru versiunea hatchback (una singură pe break). La interior, R.S. Line propune scaune sport, cu o mai bună susținere laterală, inserții cu aspect de carbon, volan sport îmbrăcat în piele perforată, pedalier din aluminiu și inserții roșii și gri pe scaune.

Gama de motorizări

Renault Megane facelift este propus cu motorul pe benzinp de 1,33 litri, TCe, care produce, în versiunea de bază, 116 CP, apoi 140 CP și 160 CP. Dieseul de 1,5 litri este oferit în versiune cu 95 CP și 116 CP. Ceea ce lipsește, deocamdată, din oferta pentru România, este versiunea PHEV, care va fi disponibilă ulterior.

Renault Megane facelift

În aceste condiții, prețurile pentru Renault Megane facelift pornesc de la 16.300 euro pentru echiparea Life și motorul pe benzină de 116 CP. Versiunea break, exact în aceeași configurație, costă cu 700 euro mai mult. Diesel-ul de 95 CP are un preț de pornire de 17.950 euro.

Pentru cei tentați de noua echipare R.S. Line trebuie spus că aceasta este oferită doar cu motorizarea de TCE de 140 CP (20.800 euro) și cea de 160 CP (23.000 euro, cu EDC). La capitolul motorină, R.S. Line vine doar cu motorul dCi de 116 CP, cutie EDC și preț de 23.350 euro.

 

 

 

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.