Home Știri Prin Tourneo Custom, Ford îți înfige colții în segmentul van-urilor premium

Prin Tourneo Custom, Ford îți înfige colții în segmentul van-urilor premium

de

Noul Tourneo Custom se remarcă prin designul frontal curajos subliniat de grila radiatorului cu cinci bare cromate și le oferă clienților un habitaclu luxos care iese în evidență prin așezarea celor șase scaune individuale posterioare care pot fi dispuse în format conferință: locurile de pe al doilea rând pot fi întoarse la 360 de grade cu spatele la sensul de mers.

Cel mai mare model din gama Tourneo a fost complet reconstruit pentru a oferi un nivel superior de rafinament și sofisticare subliniat de materialele de calitate, de confortul îmbunătățit și de izolarea fonică mai bună, dar și de cele mai noi tehnologii împrumutate din gama de autoturisme Ford, cum ar fi Limitatorul de viteză inteligent și pachetul multimedia SYNC 3.

“În noul Tourneo Custom, fiecare pasager se poate bucura de cel mai bun scaun disponibil”, spune Pete Reyes, director al acestei linii de vehicule în cadrul Ford Europa. “Acest transportor de persoane versatil a fost transformat de la A la Z, oferind acum un interior stilat care combină confortul și calitatea unei mașini de lux cu un nivel excepțional de spațiu și cu un nivel practic foarte ridicat”.

Noile inovații suplimentează îmbunătățirile semnificative pe care Tourneo Custom le-a primit în 2016, între acestea numărându-se revoluționarul motor diesel Ford EcoBlue de 2.0 litri, noua cutie automată SelectShift cu șase trepte și o suspensie spate pneumatică disponibilă opțional.

Introdus inițial pe piață în 2013, Tourneo Custom este vârful absolut al familiei de transportoare de persoane Tourneo, care include modelul cu cinci locuri Tourneo Courier, dar și Tourneo Connect, disponibil în versiuni cu cinci sau șapte locuri.

Scaune posterioare unice în segment care oferă flexibilitate și confort absolut

Pentru a le oferi clienților flexibilitate absolută în configurarea și utilizarea zonei posterioare a cabinei, noul Tourneo Custom este unicul model din segment care oferă șase scaune individuale și posibilitatea de a așeza cele două rânduri posterioare de câte trei scaune față în față în format conferință, ceea ce înseamnă că accesul la acestea este mult mai ușor, iar interacțiunea dintre pasageri este net îmbunătățită.

Disponibile standard pe versiunile de top, cele șase scaune individuale pot fi rabatate complet, pot culisa, pot fi grupate în mai multe poziții sau pot fi eliminate complet, oferindu-le clienților un spațiu de nivelul limuzinelor sau un portbagaj maximizat și ridicându-se astfel la nivelul cerințelor de business sau de lifestyle al acestora.

Confortul călătoriilor este îmbunătățit, de asemenea, de noul design al scaunelor, acestea fiind capitonate cu spumă poliuretanică de calitate și oferind o geometrie dedicată sprijinului lateral optimizat. În plus, rafinamentul interior este relevat de o reducere semnificativă a sunetului care pătrunde în zona din spate a habitaclului. Pasagerii care călătoresc pe locurile posterioare vor aprecia, de asemenea, sistemul de climatizare eficientizat care încălzește și răcește mult mai repede, cele șase mufe USB și sistemul audio cu 10 difuzoare reglat pentru un sunet echilibrat indiferent de poziționarea scaunelor în interior.

Materialele utilizate pentru îmbrăcarea interiorului au fost înlocuite complet – de la capitonajul plafonului la scaune și de la fețele ușilor la covorașe – Ford concentrându-se să ofere un nivel superior și un aspect de top. Selecția de materiale de calitate mai ridicată, așa cum sunt textilele cu fir gros și pielea fină, dar și posibilitatea de a comanda interioare în nuanță închisă sau deschisă și culori contemporane, sunt elemente care subliniază din nou precepția de înaltă calitate și atenția la detalii în cabină.

Motoare Ford EcoBlue de top în segment cu opțiunea transmisiei automate

Noul Tourneo Custom oferă modernul motor diesel Ford EcoBlue în versiunile de putere 105 CP, 130 CP și 170 CP, oferind costuri de utilizare semnificativ reduse și beneficii majore la nivel de performanțe. Consumul a scăzut cu până la 13%, emisiile de CO2 pleacă de la 162 de grame/km*, iar cuplul motor disponibil la turații coborâte a crescut cu 20%.

Ultima listă de opțiuni include transmisia automată cu șase trepte SelectShuft, care oferă un comportament fluid și reactiv, o suspensie pneumatică spate unică în segment care determină un comportament rutier suplu și controlat pe o gamă largă de condiții de rulare și jante de 17 inch disponibile opțional care îmbunătățesc ținuta de drum și performanțele de frânare.

Pachetele de nivel înalt Titanium X și Sport: pentru un Tourneo de top

Pentru a satisface cerințele sofisticate ale clienților privați sau business care caută un nivel de top al specificațiilor, noul Tourneo Custom va pune la dispoziția acestora un pachet de top Titanium X care include tapițerie din piele, sistem SYNC 3 cu navigație prin satelit, cameră de marșarier și faruri HID Xenon în dotarea standard.

Noul pachet Sport este disponibil pentru clienții care-și doresc un design exterior ceva mai dinamic și un interior cu specific sportiv. Această opțiune combină versiunea de 170 CP a motorului diesel EcoBlue, un kit exterior complet cu dungi duble pe capotă, un set de jante de 17 inch și un interior tapițat parțial cu piele.

Gama Tourneo Custom continuă să ofere configurații interioare cu opt sau nouă locuri și opțiunea unui ampatament lung sau scurt. Versiunea lungă vine cu un spațiu suplimentar de stocare a bagajelor în spatele celui de-al treilea rând de scaune.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.