Home Știri La mulți ani, Fiat 500!

La mulți ani, Fiat 500!

de

Cu aproape șase milioane de unități vândute începând cu 1957, Fiat 500 sărbătorește astăzi 60 de ani de existență.

Fiat 500 reprezintă mult mai mult decât un automobil – în 60 de ani, 500 a devenit un simbol pop autentic, o oglindă a stilului italian mereu la modă, care de-a lungul anilor a cucerit milioane de fani ai frumosului și ai originalului.

De 60 de ani, Fiat 500 colorează străzile din toată lumea. Legendarul model este o operă de artă care completează perfect peisajul în care se află. Celebrului număr 500 i se alătură anul acesta și motto-ul “Forever Young”, care subliniază personalitatea și valorile legendarului Fiat. Departe de a fi un model de modă veche, Fiat 500 rămâne întotdeauna un adept al păstrării valorilor, atitudine care l-a propulsat spre statutul de legendă pe roți. Mesajul „Since 1957” / „Din 1957”reamintește cu mândrie anul nașterii unui automobil care își sărbătorește 60 de ani de existență cu toată prospețimea cu care și-a obișnuit fanii de-a lungul timpului.

Două ediții speciale Fiat 500 marchează aniversarea a 60 de ani de la debut

Neschimbat vreme de șase decenii, Fiat 500 a dobândit de-a lungul timpului diferite aspecte, dar prestanța sa a rămas mereu una exclusivistă. Acesta este unul din secretele tinereții fără bătrânețe a modelului Fiat 500. Designul său a continuat să mențină spiritul inconfundabil, a aprins imaginația artiștilor și a creatorilor de modă, care la rândul lor i-au oferit reinterpretări elegante, exclusiviste sau sportive. De exemplu, nimeni nu poate uita detaliile somptuoase ale ediției 500C by Gucci din 2011, cu plafonul textil decorat cu imprimeul select verde-roșu-verde al celebrei case de modă și scaunele din piele Frau cu imprimeul Guccissima. Sau ediția 500 by Diesel din 2008, un produs saturat cu creativitate, inovație și detalii marcante – un efect obținut anterior de Fiat 500 Pink.

Mutarea de la roz la albastru pastel s-a realizat odată cu ediția Fiat 500 Vintage ‘57 din 2015 – o privire în trecut, o apariție retro subliniate de scaunele din piele. Un succes mai recent îl reprezintă ediția 500 Riva, cel mai mic iaht din lume, care prin bordul din lemn de mahon și inserțiile din lemn de arțar evocă frumusețea Italiei și bineînțeles, tipurile de lemn folosite la fabricarea iahturilor Riva. Pe scurt, fiecare variație a temei originale Fiat 500 a uimit și a încântat audiența, grație personalității unice a automobilului care strălucește indiferent de interpretare. Așa că nimic nu poate fi mai important decât sărbătorirea acesteia cu o ediție specială, un model de colecție accesibil dar nelipsit de savoarea și arta combinării valorilor în antiteză.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.