Home Modele noi Interiorul noului Q6 e-tron dezvăluie noua filosofie de design a mărcii

Interiorul noului Q6 e-tron dezvăluie noua filosofie de design a mărcii

de Vlad Micu
Audi Q6 e-tron

Cu noul model, Q6 e-tron, Audi intenționează să fie un pionier al unei abordări noi în materie de design interior. Interiorul a fost supus unei transformări radicale, cu accent pe cerințele utilizatorilor. Acesta prezintă acum un design tridimensional, cu un contrast ridicat, cu elemente plasate în mod deliberat în prim-plan și în fundal pentru a crea o arhitectură spațială care echilibrează frumusețea și ergonomia.

 

În multe privințe, Audi Q6 e-tron este un pionier. Este primul model construit folosind arhitectura electrică inovatoare E3 și platforma Premium Platform Electric (PPE), care a fost concepută recent. Audi a reușit să reproiecteze în totalitate interiorul și să lărgească varietatea de funcții datorită acestor fundamente.

Echilibrul dintre tehnologie și estetică este impresionant la acest automobil electric. În cadrul Salonului IAA Mobility de la München, Audi a prezentat în premieră habitaclul inovator al modelului. Cu acesta debutează primul automobil Audi complet electric construit pe platforma PPE. Interiorul lui Q6 e-tron va avea un afișaj și un concept operațional nou-nouț, care demonstrează dedicarea Audi pentru inovație și experiența de condus.

Dedicația pentru un design centrat pe utilizator se află în centrul conceptului de design interior al modelului Q6 e-tron. Designul tridimensional nu este pur și simplu atractiv, ci a fost creat cu atenție pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului în ansamblu. Interiorul oferă o atmosferă dinamică și captivantă datorită unei estetici și ergonomii bine gândite, adaptate ocupanților. Este dominat de ecranul curbat ce incorporează atât instrumentarul de bord, cât și sistemul de infotainment și este format din două ecrane de 14,5 inchi. de asemenea, pe planșa de bord mai găsim și un ecran de 10,9 inchi destinat pasagerului din dreapta.

Audi Q6 e-tron

Audi Q6 e-tron

Q6 e-tron este un pariu al celor de la Audi de a împinge limitele designului și tehnologiei la cel mai înalt nivel, pe lângă faptul că este o reprezentare fizică a angajamentului mărcii față de mobilitatea electrică. De asemenea, Audi a prezentat în premieră gama de vehicule electrice și va expune conceptul Audi Activesphere, un concept auto electric de ultimă generație, în cadrul salonului IAA Mobility.

Odată cu instalarea celui de-al cincilea centru de încărcare Audi în München, marca își îmbunătățește, de asemenea, infrastructura de încărcare și promovează trecerea la transportul electric.

Audi Q6 e-tron
Audi Q6 e-tron
Audi Q6 e-tron
Audi Q6 e-tron
Audi Q6 e-tron
Audi Q6 e-tron
Audi Q6 e-tron
Audi Q6 e-tron
Audi Q6 e-tron
Audi Q6 e-tron
Audi Q6 e-tron
Audi Q6 e-tron
Audi Q6 e-tron
Audi Q6 e-tron
Audi Q6 e-tron
Audi Q6 e-tron

Cei de la Audi nu au oferit încă mai multe detalii tehnice sau o gamă de prețuri.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.