Știri

Rabla Plus 2020, Polestar 2 în producție, Seria 7 EV

Rabla Plus 2020, Polestar 2 în producție, Seria 7 EV

Rabla și Rabla Plus 2020 au demarat conform programării, în ciuda amenințării reprezentate de coronavirus. În China industria auto începe să-și revină iar suedezii de la Volvo au demarat producția modelului Polestar 2. BMW a anunțat că viitoarea generație Seria 7 va avea și o versiune complet electrică.

La fel ca în ultimii ani programul Rabla Plus 2020 pune la dispoziția clienților un bonus de maxim 10.000 de euro (dar nu mai mult de 50% din valoarea mașinii noi) prin Administrația Fondului de Mediu (AFM). Dacă viitorul proprietar casează și o mașină veche poate beneficia și de suma aferentă unui tichet Rabla Clasic (6500 de lei).

Rabla Plus 2020, Polestar 2 în producție, Seria 7 EV

În 2020, modelele eligibile prin Rabla Plus sunt: Audi e-tron, BMW i3 / i3s, Hyundai Ioniq sau Kona Electric, Kia e-Niro, Jaguar i-Pace, Mercedes- Benz EQC, Mini Cooper SE, Nissan Leaf, Opel Corsa-e, Peugeot e-208 și e-2008, Porsche Taycan, Renault Zoe și Kangoo Z.E., Skoda Citigo e-iV sau Volkswagen e-Up!, smart EQ fortwo și EQ forfour.

Rabla Plus 2020, Polestar 2 în producție, Seria 7 EV

O lume întreagă se luptă acum cu pandemia de coronavirus însă există și speranțe pentru o viață normală odată ce vom câștiga „războiul” sanitar. În China industria auto pare să-și revină încetul cu încetul. Un exemplu este și unul dintre primele modele complet electrice ale Volvo Car Group: Polestar 2. Constructorul suedez a demarat recent producția la uzina din Luqiao, China. Primele livrări vor avea loc în Europa, de la vară – vor urma apoi China și SUA.

Rabla Plus 2020, Polestar 2 în producție, Seria 7 EV

Viitoarea generație BMW Seria 7 va putea fi comandată și cu propulsie integral electrică. Conform BMW, nava amiral va fi inclusă în noua strategie „Power of Choice”. Prin aceasta orice model inclus în program va fi produs pe aceeași linie de asamblare cu motorizări ICE, PHEV sau EV, în funcție de cerințele clienților. Astfel, pe lângă motorizări diesel sau pe benzină și sistem de propulsie plug-in hybrid, va exista și un model echipat cu a cincea generație de tren de rulare electric. Cel mai probabil acesta va fi identic cu cel oferit pe viitoarele iNext și i4.

Aurel Niculescu

Adaugă comentariu

Click aici pentru a comenta

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE