Home Știri Redline redefinește luxul Mercedes-Benz

Redline redefinește luxul Mercedes-Benz

de

redline-mercedes-v-class-sprinter-6

Dacă ești unul dintre cei care cred că oferta supremă în materie de microbuze high-end se regăsește pe modele V-Class și Sprinter de la Mercedes-Benz, ar trebui să arunci un ochi asupra realizării rușilor de la Redline Engineering. 

redline-mercedes-v-class-sprinter-2

La comanda specială a unor clienți dornici de luxul opulent al unor megayacht-uri implementat pe patru roți, Redline a modificat două „microbuze” Mercedes-Benz, al căror interioare nu mai are nici o legătură cu ceea ce ofereau atunci când au ieșit pe poarta fabricii.

redline-mercedes-v-class-sprinter-4

Dacă un V-Class obișnuit acomodează până la opt pasageri, în modelul modificat de Redline cele două banchete spate au fost înlocuite cu două fotolii demne de orice private-jet. Restul de spațiu obținut a fost garnisit cu materiale de cea mai bună calitate: tapițerie din piele și Alcantara, inserții de lemn din belșug, un monitor de 40 de inch, Apple TV, internet 4G, frigider și lista continuă…

redline-mercedes-v-class-sprinter-5

Geamurile sunt electrocromate, astfel că își modifică nivelul de transparență la apăsarea unui buton, iar plafonul a fost înălțat și dotat cu trapă panoramică. Pentru un plus de intimitate, spațiul din spate este izolat acustic de șofer și de lumea exterioară.

redline-mercedes-v-class-sprinter-3

În cazul lui Sprinter, în partea din spate au fost montate patru fotolii ajustabile electric, dotate cu funcții de ventiulație, încăzire și masaj. Pasagerii din Sprinter au la dispoziție un monitor de 32 de inch, cabină izolată fonic, aceleași materiale de claitate ca și în V-Class și o suspensie spate pneumatică.

redline-mercedes-v-class-sprinter-1

Prețul cerut de Redline Engineering pentru cele două creații este de 185.000 de Euro pentru V-Class și 190.000 de Euro pentru Sprinter.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.