Home Știri Renault Mégane sedan și break

Renault Mégane sedan și break

de

renault_megane-sedan

Din punct de vedere estetic, noile versiuni preiau întocmai identitatea hatchbackului, care a atras atenția în clasa compactă prin liniile interesante ale caroseriei și blocurile optice neconvenționale. Ambele pun accent pe o imagine cu accente sportive, utilizând artificii de design care să inspire o caroserie suplă.

renault_megane-break

Bineînțeles, stopurile spectaculoase, ce se prelungesc mult spre centrul mașinii, fiind despărțite de sigla mărcii, sunt preluate și de noile versiuni. În premieră, berlina compactă din gama francezilor, propusă în locul lui Fluence, își manifestă într-un mod mult mai clar apartenența la gama Mégane, păstrând chiar și numele, care a devenit Mégane Sedan. De asemenea, inclusiv breakul și-a schimbat numele, acesta renunțând la Sport Tourer în favoarea lui Estate.

renault_80740_global_en

Interioarele sunt preluate întocmai de la hatchback și propun dotări de infotainment, confort și siguranță similare, printre care se evidențiază tabloul de bord complet digital, tableta integrată în bord și sistemul Multi Sense cu mai multe moduri de rulare. Sedanul dispune de un portbagaj de 508 litri, în timp ce breakul va putea primi între 580 și 1500 de litri de bagaje, oferind și cel mai lung spațiu de încărcare din segment.

renault_76134_global_en

Breakul va avea în ofertă întreaga gamă de motorizări a hatchbackului, inclusiv versiunea GT cu punte spate directoare. În schimb, Sedanul se limitează să preia propulsoarele diesel și motoarele pe benzină de la începutul gamei, 1.6 SCe 115 CP și 1.2 TCe 130 CP. Prin lansarea variantelor de caroserie sedan și break, gama Mégane a devenit completă, francezii anunțând că au renunțat la versiunile cu trei uși și cabrio. În ceea ce privește mult așteptatul RS, acesta va utiliza un motor turbo de 2 litri care va dezvolta peste 300 CP, va fi disponibil inclusiv cu cutie de viteze manuală și va păstra tracțiunea față. Bineînțeles, pentru un comportament mai bun pe viraje, va fi utilizată puntea spate direcțională. Mégane Sedane va fi fabricat tot în Turcia, la fabrica de la Bursa.

renault_80249_global_en

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.