Home Știri Renault Captur, primul crossover mic al mărcii

Renault Captur, primul crossover mic al mărcii

de

La Geneva, am putut vedea pentru prima oară Renault Captur, un crossover de mici dimensiuni al mărcii franceze, ce intră în luptă directă cu Opel Mokka.

294664l

Plin de personalitate, așa poate fi definit în doar câteva cuvinte Renault Captur, ce amintește de un SUV datorită înălțimii, dar care se poate lăuda cu un spațiu demn de un monovolum, în ciuda lungimii de doar 4,12 m. Renault Captur dispune și de funcţionalităţile şi confortul unui monovolum: poziţie de condus înaltă, portbagaj încăpător, spaţiu interior modulabil şi spaţii de depozitare inovante.

Renault Clio GT, fratele mai mic al lui RS

 

Habitaclul colorat exprimă căldură, relaxare şi confort, o impresie accentuată de oferta de personalizare interioară care se joacă cu varietatea la nivel de zone, culori şi motive disponibile. Dotările de serie ale noului model sunt multiple, cu prestaţii demne de segmentul superior: acces în mașină pe baza unui card, asistenţă la demarajul în rampă, cameră şi senzor de parcare pentru marşarier şi, nu în ultimul rând, Renault R-Link, tableta multimedia integrată şi conectată. În plus, Captur este echipat cu un sistem audio cu șase difuzoare, bluetooth şi audio-streaming, sistem Arkamys , toate acestea pentru o acustică de înaltă calitate.

Captur este construit pe platforma lui Clio, unul dintre cele mai dinamice modele Renault. Motorizările pe benzină şi diesel, care beneficiază de cele mai recente tehnologii, sunt cele mai bune în ceea ce priveşte consumul şi emisiile de CO2 (de la 96 g/km de CO2).

Articole similare