Home Știri Renault relansează bestseller-ul Clio

Renault relansează bestseller-ul Clio

de

new-renault-clio-07-renault

Renault își relansează bestseller-ul și dezvăluie Noul Clio, cel mai vândut vehicul francez din toate timpurile, cu peste 13 milioane de unități comercializate pe parcursul carierei sale.  Noul CLIO oferă acum o gamă generoasă de motorizări, un preț de pornire de 10.700 euro (cu TVA) și este disponibil cu 4 niveluri de echipare: Life, Zen, Intens si GT Line.

new-renault-clio-021-renault

Clio IV a fost primul model ce a prezentat noua identitate vizuală a mărcii Renault în 2012, prin adoptarea semnăturii luminoase full LED, cu lumini de zi în forma literei  “C” (în funcție de versiune). Noul Clio vine acum cu o serie de noutăți de ordin stilistic menite a-l menține proaspăt în oferta din clasa mică de automobile. La partea frontală, grila care înconjoară sigla a fost reproiectată, iar partea inferioară a acesteia a fost extinsă vizual, iar în partea din spate, design-ul barei de protecție a fost modificat pentru a reda mai multă robustețe. Patru noi culori sunt propuse – Rouge Intense, Gris Titanium, Bleu Iron și Blanc Nacré – noi jante și capace, dar și noi opțiuni de personalizare.

new-renault-clio-051-renault

La interior, tapițeriile sunt reînnoite, iar o atenție deosebită a fost acordată calității vizuale și tactile percepute. Detaliile cromate sunt mai fine și mai mate, iar culorile folosite merg pe ideea de eleganță. Sunt propuse trei sisteme multimedia: Media Nav Evolution, Renault R-Link Evolution și, ca noutate, sistemul R & Go disponibil pe nivelul de intrare în gamă. Pentru prima dată pe unul dintre aceste modele din segmentul B, Renault oferă între opționale  . În plus fată de senzorii de parcare spate, Noul CLIO propune, în funcție de versiune, senzori de parcare față și cameră video pentru marșarier.

new-renault-clio-estate-1-renault

Noul CLIO are una dintre gamele de motoare cele mai extinse de pe piată, cu 9 propuneri diferite: cutie de viteze/motor. Noutățile sunt reprezentate de diesel-ul de 1.5 Energy dCi 110 și  motorul pe benzină Energy TCe 120, ambele cuplate la o cutie de viteze manuală cu 6 trepte.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.