Home Știri Revista auto motor și sport are un nou redactor-șef, pe Alexandru Gugoașă

Revista auto motor și sport are un nou redactor-șef, pe Alexandru Gugoașă

de

Burda Media București anunță modificări în conducerea editorială a revistei auto motor și sport.

Alexandru Gugoasa

Începând cu 1 martie, Alexandru Gugoașă va coordona revista auto motor și sport, din poziția de redactor-șef.

Cine este Alexandru Gugoașă

Alexandru Gugoașă face parte din echipa auto motor și sport din 2007. De-a lungul timpului, el a a semnat în paginile revistei: teste auto, analize comparative, interviuri cu lideri din industria auto, precum și rubrica “Contrapunct”.

Ce noutăți aduce revista auto motor și sport

„Anul 2015 aduce brand-ul auto motor și sport mai aproape de public prin organizarea unor evenimente ca Auto Fashion & Style (1-8 martie, Mall Promenada/București), prezența în cadrul Salonului Auto Moto (1-5 aprilie, Piața Constituției/București), prin parteneriatele cu Federația Romaână de Automobilism Sportiv și campaniile planificate până în 2017 alături de Carta Europeană a Siguranței Rutiere”, potrivit unui comunicat de presă al grupului Burda.

Despre Burda

Burda International GmbH este activă pe 21 de piețe, publică în prezent peste 230 de reviste și oferă un număr mare de servicii media digitale. Burda International GmbH este un publisher de marcă în Europa Centrala și de Est, cu o extindere rapidă și pe piețele din Asia. Peste 2400 de oameni lucrează pentru Burda International.

Articole similare