Home Motorsport Romaniacs 2014 – Carpații au un nou rege

Romaniacs 2014 – Carpații au un nou rege

de

Cel mai dificil raliu hard enduro din lume – Red Bull Romaniacs – a fost câștigat în 2014 de către Jonny Walker, un britanic în vârstă de doar 23 de ani.

Jonny Walker, câștigătorul Romaniacs 2014

Jonny Walker, câștigătorul Romaniacs 2014

 

Riderul KTM, Jonny Walker, a devenit în urma acestei victorii cel mai tânăr câștigător al Red Bull Romaniacs. Împărțiți în șase clase (Gold cel mai dificil traseu, Silver Single, Silver Team, Bronze Single, Bronze Team, Iron – cel mai ușor traseu, care nu este totuși o plimbare prin parc) în funcție de abilitățile pe care le au pentru a rula pe unele din cele mai frumoase și extreme trasee de pe planetă, 350 de rideri din 40 de țări au luat parte la aventura din Carpați.

Totul despre Red Bull Romaniacs 2014

În perioada 16-19 iulie în Munții Făgărași, Lotrului, Parâng și Cindrel, norocoșii care au trecut peste Prologul din centrul Sibiului (15 iulie) au putut vedea peisaje care îți taie răsuflarea, dar și de ce în zone precum Mălaia (Valea Lotrului) se ascundeau haiducii. Trecerile de râu, coborârile și urcările abrupte și în zig-zag au fost la ordinea zilei, iar una dintre etape s-a terminat chiar în fabrica de îmbunătățire a minereului din Petrila.

Foto: Andreea Alexandru

Articole similare

Comentarii închise.