Știri Video

Să fim clasici, dar mai altfel – cu Nico Rosberg, Mercedes 300 SL Gullwing sau JLR Classic (video)

Automobilele din ere demult apuse se combină la perfecție cu piloții campioni din Formula 1 – cel puțin așa pare dacă ne referim strict la superbul Mercedes 300 SL Gullwing și la Nico Rosberg, colegul de echipă al lui Lewis Hamilton și campion F1 la rândul său.

Astfel, pre propriul canal de YouTube, fostul campion a decis să ne arate tuturor – în sfârșit – exemplarul 300 SL din 1955 pe care îl deține, cadrul ales fiind și el perfect pentru astfel de activități: la fel de clasicul Principat al statului Monaco.

Apropo, Nico ar putea fi și unul dintre norocoșii beneficiari ai unei decizii a companiei Mercedes-Benz, care a decis să repornească producția… pentru piesele de caroserie ale modelului 300 SL Gullwing. Desigur, cu doar 1400 de exemplare produse între 1954 și 1957 clientela este nu doar limitată, ci și dispusă să plătească sume exorbitante pentru piese originale – cele realizate de constructorul german costă între 2975 și 14 875 euro (însă, desigur, calitatea este garantată).


Nu în ultimul rând, avem și o veste interesantă de la Jaguar Land Rover Classic, divizia care – așa cum o demonstrează și denumirea – se ocupă de automobilele ceva mai „bătrâne” ale companiei. De acum înainte posesorii de modele retro JLR nu mai trebuie să meargă strict în Marea Britanie – deoarece compania a deschis și primul lor Classic Centre la nivel internațional, în localitatea Essen din Germania. În plus, dacă sunteți pasionați ai automobilelor clasice ale mărcilor Jaguar și Land Rover, producătorul a lansat și noul portal online dedicat „Works Legends”.

 

PUBLICITATE

ABONAMENTE

PUBLICITATE

NEWSLETTERAUTODNA

PUBLICITATE