Home Știri Salonul Auto Moto, record de vizitatori

Salonul Auto Moto, record de vizitatori

de

Ediția din acest an a Salonului Auto Moto a înregistrat un număr-record de vizitatori, cu mașini și motociclete vândute, comparativ cu edițiile din anii trecuți.

_DSC4450

Zeci de mii de pasionați auto și moto au fost prezenți la acest eveniment care a avut loc în Piața Constituției, unde, timp de 5 zile, au fost expuse sute de mașini noi, tunate, retro, dar și motociclete cu două sau trei roți.

Mărcile auto prezente la salon, și anume Citroën Fiat, Ford, Hyundai, Jeep, Kia, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Opel, SEAT, Škoda, Suzuki, VW, au expus la standuri cele mai noi și mai frumoase modele din gamă. Printre acestea s-au remarcat: Citroën C4 Cactus, DS5, Fiat 500C și Qubo, Ford Mondeo, Ford Focus facelift, Hyundai i10 cu instalație GPL, Jeep Grand Cherokee, Maserati Quattroporte, Kia Sportage Spring Edition, Mazda6, Mercedes-Benz CLA Shooting Brake, Mitsubishi Outlander Plug-In Hybrid, Opel Cascada și Adam Rocks, SEAT León X-Perience, Škoda Fabia, Suzuki S-Cross cu GPL, noul VW Passat etc. Nu au lipsit nici premierele naționale, expuse la standurile Fiat, Kia și Suzuki și reprezentate de modele ca 500X și Doblò, Sorento și Vitara.

Jeep

 

Conform dealerilor care au fost prezenți la salon, anul acesta și-au arătat interesul pentru modelele expuse peste 3000 de persoane, din care aproximativ 1000 de vizitatori s-au programat pentru un test-drive cu modelul preferat. În plus, s-au semnat peste 100 de precontracte pentru diferite modele, multe dintre acestea beneficiind și de discounturi speciale în cadrul evenimentului.

Mulți ochi au zăbovit asupra colecției Țiriac Collection, unde cele mai rare și mai fascinante mașini de epocă au fost asaltate de blițurile aparatelor de fotografiat. Pasionați ai modelelor clasice au putut admira modele ca Aston Martin Vantage din 1981, Bugatti Type 57 Coach Ventoux din 1938, Pierce Arrow Model B din 1930 și multe altele, care au fost deținute de vedete celebre.

Printre exponatele preferate de public s-a aflat și supercarul suedez Koenigsegg CCX S, un model care a reușit să-și introducă numele în Cartea Recordurilor prin performanțele sale sportive. 

Nu au lipsit nici comercianții cu tot felul de servicii și produse din domeniul auto, care asemenea dealerilor auto, au luat parte la „hora“ reducerilor Black Friday. Aceștia au oferit discounturi de până la 40% pentru toți cumpărătorii, reduceri care au continuat până la sfârșitul evenimentului.

Vremea frumoasă din weekend i-a făcut pe mulți pasionați de mașini și motociclete să vină la Salonul Auto Moto, unde mai multe cluburi de tuning și-au expus modelele, care de care mai dotate cu tot felul de gadgeturi și sisteme audio performante. Agitația s-a concentrat și pe paradele moto și retro, care au defilat prin fața a mii de vizitatori surprinși printre modelele personalizate sau la terasele cu mici și bere.

_DSC4498

Demonstrațiile de drift cu mașini de peste 400 CP, acrobațiile cu motociclete și ATV-uri, concertele rock în aer liber și lecțiile de moto gratuite susținute de școlile prezente în cadrul evenimentului sunt doar câteva din experiențele pe care le-au trăit toți cei care au trecut pragului Salonului Auto Moto de anul acesta.

Dar ce ar fi fost un Salon Auto Moto fără frumoasele hostesse care își fac simțită prezența de fiecare dată la un eveniment de acest gen? Plasate strategic în fiecare pavilion și la fiecare stand al mărcilor, domnișoarele îmbrăcate sumar și cu decolteuri generoase au zâmbit și au făcut poze cu toți cei cărora le-au atras atenția.

fara explicatii1

Articole similare