Home Știri Škoda Fabia – prima imagine cu interiorul

Škoda Fabia – prima imagine cu interiorul

de

Până acum, secretul asupra interiorului noii Škoda Fabia a fost păstrat cu sfințenie. Acum însă, cehii au hotărât că a venit momentul să ne prezinte o primă imagine a habitaclului.

Planșa de bord a noii Skoda Fabia

Planșa de bord a noii Skoda Fabia

Škoda Fabia va fi un model ce se rupe complet de trecut. Designul exterior este mult mai atractiv, fiind inspirat de al modelelor din clasele superioare. Tot ce puteam spera până acum era ca și interiorul să se ridice la același nivel.

Toate informațiile legate de noua Škoda Fabia

Odată cu publicarea primei imagini a planșei de bord, putem spune că Škoda Fabia reprezintă o surpriză plăcută și la acest capitol. Pe lângă faptul că designul planșei de bord a fost schimbat, apare un nou sistem de navigație, mai modern, în ton cu vremurile. În plus, mașina va dispune, opțional, de pornire de la buton.

Skoda-Fabia-2

Tot la capitolul premiere trebuie trecut și sistemul MirrorLink, care îi permite șoferului să utilizeze aplicațiile de pe telefon prin intermediul sistemului de infotainment. Pasagerii din spate vor avea suporturi pentru sticle mai mari, iar torpedoul are un volum de stocare impresionant, după cum se laudă cehii.

Skoda-Fabia-21

Noua Škoda Fabia va avea și cel mai mare portbagaj din clasa sa. Volumul său variază între 330 de litri (+15  față de generația precedentă), cu bancheta în poziție verticală, și 1150, cu bancheta fracționabilă rabatată. 

Articole similare

Comentarii închise.