Home Știri Škoda, mașina oficială a festivalului One World Romania

Škoda, mașina oficială a festivalului One World Romania

de

Pe parcursul festivalului de film One World Romania, invitații de onoare vor putea profita de transportul cu unul dintre cele trei autoturisme Škoda puse la dispoziție de către importator.

SKODA Yeti

One World Romania este un festival de film documentar dedicat drepturilor omului. Ajuns la cea de-a șaptea ediție, acesta se desfășoară sub mottoul Cine-Luptă și are loc între 17 şi 23 martie, la Bucureşti. Deschis publicului larg de toate vârstele, festivalul aduce noi filme documentare și evenimente speciale în mai multe spații din București: cinema Studio, cinema Elvira Popescu și Muzeul Țăranului Român. Deschiderea oficială a festivalului va avea loc luni, 17 martie, la Cinema Pro.

Top test: Škoda Rapid 1.2 TSI

„Colaborarea dintre Škoda România și One World România a ajuns deja la al treilea an consecutiv. În fiecare an, reușim să ne adunăm sub deviza «simply clever» pentru a le oferi bucureștenilor un prilej isteț de a ieși din cotidian. Oferta festivalului în materie de film este variată, oferind teme complexe de dezbatere și invitați pe măsură. Iar pentru o organizare fără cusur, marca Škoda a pus la dispoziție trei autoturisme pentru cei prezenți“, a declarat Patricia Zegreanu, Marketing & Communication Manager Škoda România.

Skoda Superb Combi Outdoor, o versiune cu spirit de aventură

În cel de-al treilea an de colaborare, Škoda a pus la dispoziția organizatorilor trei autoturisme (o Škoda Yeti și două variante diferite ale modelului Škoda Rapid) împreună cu șoferi profesioniști pentru a înlesni transportul invitațiilor de onoare.

cine-lupta

Articole similare