Home Știri Skoda Rapid Spaceback câștigă premiul Red Dot pentru design

Skoda Rapid Spaceback câștigă premiul Red Dot pentru design

de

Skoda Rapid Spaceback a câștigat premiul Red Dot acordat pentru design. Un juriu format din experți  oferă acest premiu anual, ca parte a premiilor Red Dot Design.

Skoda Rapid Spaceback

Skoda Rapid Spaceback

Proporții impresionante, suprafețe netede, conturate și linii clare caracterizează exteriorul noii Skoda Rapid Spaceback. Noul limbajul al designului Skoda este reflectat în acest autovehicul, prin forma sa netedă, expresivă și actuală.

Skoda Rapid Spaceback are cea mai bună valoare reziduală

Filosofia designului modern a cucerit acum și comisia de jurați a prestigioaselor premii pentru design, Red Dot. Modelul din segmentul compact, în cinci uși, Rapid Spaceback de la Skoda, a devansat competiția acerbă și a primit ”Red Dot” pentru calitatea excepțională a designului său.

Viitoarea Skoda Fabia

”Suntem încântați că efortul nostru și designul specific al modelelor Skoda au fost atât de bine primite. Premiul Red Dot confirmă că suntem pe drumul cel bun în ceea ce privește dezvoltarea limbajului de design al mărcii Skoda” declară Jozef Kabaň, designerul șef al mărcii Skoda. O altă distincție a fost primită de către Skoda Octavia RS.

Articole similare