Home Știri Škoda Superb are parte de un facelift

Škoda Superb are parte de un facelift

de

La Salonul auto de la Shanghai va fi prezentată în mod oficial versiunea modificată a lui Škoda Superb. Modelul mărcii cehe a avut parte de modificări la nivelul exteriorului.

Skoda Superb_3

Cea de-a doua generație a Škodei Superb se bucură de succes încă de la lansare datorită combinației dintre dimensiunile mai mult decât generoase și prețurile ce se plasează mai jos față de media clasei. Acum a venit însă momentul unui facelift, ceea ce semnalează faptul că Škoda Superb se află la jumătatea ciclului său de viață. Pentru lansarea versiunii îmbunătățite, Škoda a ales Salonul auto de la Shanghai, semn că piața chineză este extrem de importantă pentru marca cehă.

Primul test cu Škoda Octavia

Schimbările realizate sunt în principal de ordin estetic, Škoda Superb având acum partea frontală și cea posterioară redesenate. Noile blocuri optice din față și spate sunt mult mai contemporane și fac ca mașina să se integreze mai bine în gama Škoda, Superb apropriindu-se ca design de Octavia.

Pentru interior au fost prezentate o serie de culori și materiale noi, fiind posibilă realizarea a nouă combinații în total. O noutate este și posibilitatea ca scaunul din dreapta-față să fie comandat din spate, pentru un plus de spațiu la picioare pentru pasagerul de pe banchetă. Nu există motorizări noi, dar toate propulsoarele primesc standard sistemul stop/start.

Articole similare

2 comentarii

Coco Bongo April 7, 2013 - 03:25

Nu credeam sa zic asta despre o Skoda dar limuzina Superb arata extraordinar acuma!

Bogdan Lupu May 6, 2013 - 13:06

blocurile optice fata sunt demodate. cele din spate sunt superbe.

Comentarii închise.