Home Auto util Soluțiile de conectivitate Bosch primesc premii la CES 2018

Soluțiile de conectivitate Bosch primesc premii la CES 2018

de Aurel Niculescu

Noile soluții de conectivitate Bosch asigură mai mult confort, mai multă siguranță și mai multe posibilități: camioanele, locuințele și echipamentele portabile devin inteligente și eficiente, aducând companiei Bosch două premii pentru inovație la CES 2018 în cadrul CES Unveiled la Amsterdam.

Ca în fiecare an, acest prestigios premiu recunoaște cele mai bune soluții înaintea celei mai mari expoziții de electronică din lume și este un bun indicator al tendințelor viitorului. Un program strâns, un kilometraj ridicat și trafic în continuă creștere: în fiecare zi, șoferii de camioane și vehiculele lor au o sarcină dificilă. Pentru a-i ajuta să își îndeplinească sarcina cu succes, șoferii şi companiile de transport rutier de marfă pot folosi soluțiile Bosch.

“Platforma Telematică Comună este fundamentul noilor servicii digitale pentru vehicule comerciale care permite companiilor să realizeze o mai bună planificare a transporturilor, ceea ce duce la utilizarea mai eficientă a flotelor și livrarea mărfurilor la destinație într-un mod mai sigur,” spune Dr. Dirk Hoheisel, membru al consiliului de conducere Robert Bosch GmbH.

Soluția telematică pentru conectivitatea vehiculelor comerciale grele de la Bosch a primit premiul CES 2018 la categoria „Tehnologii pentru o Lume mai Bună”. Platforma Telematică Comună a fost dezvoltată în asociere cu Daimler Trucks şi Fleetboard, fiind folosită deja în întreaga lume în vehiculele comerciale grele ale producătorului, dar și ca Centru de date pentru camioane, unde acționează ca fundament pentru noi servicii digitale, precum Mercedes-Benz Uptime. În viitor, Platforma Telematică Comună va avea acces și la actualizări de software over-the-air.


În plus, senzorul de accelerare BMA400 de la Bosch Sensortec a primit și el un premiu pentru inovație CES 2018, în categoria „Tehnologii Încorporate”. El îmbină eficiența cu performanța, fiind astfel foarte interesant pentru aplicații în domeniul Internet of Things – IoT. În casele inteligente, senzorul de accelerare nu doar economisește energie, ci poate recunoaște dacă ferestrele sunt deschise, rabatate, sau închise, de exemplu, făcând posibilă setarea corespunzătoare a aerului condiționat sau a sistemelor de încălzire și economisind astfel și mai mult. Dacă este instalat în uși și ferestre, BMA400 detectează inclusiv mișcări și vibrații, împiedicând furturile. La CES 2018 Bosch expune un portofoliu vast de soluții „Simply.Connected.” disponibile pentru orice, de la mobilitate urbană și lumea conectată din câmpul muncii, la case și clădiri inteligente.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.

Acest site utilizeaza "cookies". Accept Ce înseamnă "Cookie"?