Home Știri Subaru aniversează en-gros 50 de ani de prezență în America

Subaru aniversează en-gros 50 de ani de prezență în America

de Aurel Niculescu

Constructorul japonez a decis să viziteze „cu arme și bagaje” Salonul Auto de la Chicago – prezentând în „Orașul Vântului” o gamă întreagă de modele derivate în ediție specială „50th Anniversary”.

Subaru împlinește jumătate de secol de prezență pe piața auto americană, și a luat decizia inteligentă de a nu alege un singur model (sau 5) pentru a sărbători – ei au decis ca întreaga gamă de modele prezente în SUA să se bucure de tratamentul special. În onoarea celei de-a 50-a aniversări ei au prezentat noua gamă de modele speciale în ediție limitată la Salonul Auto de la Chicago.


Toate – de la modelul Crosstrek la puternicul STI – au în comun tratamentul unicat, ce debutează cu ajutorul noii culori exterioare „Heritage Blue”, continuă cu o serie de embleme „50th Anniversary” și se încheie cu setul de jante din aliaj unicat, după ce abordează și o seamă de finisări din crom satinat pentru anumite elemente ale caroseriei.


Și la interior cumpărătorii se vor bucura de un tratament special – tapiseria neagră are cusături argintii pentru contrast, în timp ce logo-ul 50th Anniversary este brodat pe scaunele față și pe covorașe. Producția pentru edițiile speciale aniversare va fi limitată la doar câteva mii de exemplare: Crosstrek, Forester, Impreza, Legacy și Outback vor avea parte de câte 1050 unități, în timp ce modelele WRX, BRZ și STI adună laolaltă alte 1050 exemplare.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.

Acest site utilizeaza "cookies". Accept Ce înseamnă "Cookie"?