Home Știri Subaru Legacy, imagini-spion

Subaru Legacy, imagini-spion

de

Japonezii se pare că au decis să acorde o importanță mai mare pieței europene și testează noua generație Subaru Legacy pe drumurile din Germania.

Subaru Legacy

Subaru Legacy

Deși liniile destul de clasice ale caroseriei vor rămâne neschimbate, noul Subaru Legacy se pare că va împrumuta câteva elemente de design de la conceptul WRX . Printre acestea se numără farurile cu design mai sportiv, grila rectangulară și impunătoare a radiatorului, evacuarea dublă și blocurile optice spate în forma literei C.

Echipajul ams în CNR și performanțele înregistrate cu un Subaru Impreza

Bineînțeles, tracțiunea integrală simetrică și motoarele boxer vor fi păstrate, îmbunătățirile aduse de noul model făcându-se remarcate în special în ceea ce privește consumul de combustibil. Motorul cu patru cilindri de 2,5 litri va rămâne vedeta vânzărilor și este de așteptat să dezvolte în jur de 173 CP, precum generația actuală. La baza gamei se va găsi un motor alimentat cu benzină de 2,0 litri, iar alternativa diesel va fi reprezentată de același propulsor boxer de 2,0 litri. Pentru piața din SUA se preconizează versiuni supraalimentate ale motorului de 2,5 litri sau alternative cu capacitatea cilindrică mai mare. Standard, motoarele vor lucra în compania unei transmisii manuale cu șase rapoarte, în timp ce o cutie de viteze automată de tip CVT va putea fi comandată opțional.  

Noul Subaru WRX

Nu este exclusă nici o versiune de propulsie hibridă, ca parte a strategiei Subaru de a reduce cu 30% emisiile poluante ale întregului portofoliu de modele până la mijlocul acestei decade.

La interior se anunță noi sisteme de confort și asistență, iar calitatea materialelor și finisărilor va fi îmbunătățită. Debutul vânzărilor este programat pentru 2015.

Articole similare

Comentarii închise.