Motorsport Știri

„TommyXLewis” – Colecția care îi reunește… pe Tommy Hilfiger și Lewis Hamilton

Lewis Hamilton, cvadruplul Campion Mondial de Formula 1 și ambasadorul global al brandului de fashion, s-a lansat și în modă – mulțumită unui nou parteneriat cu celebrul designer american, noua lor colecție urmând a deveni oficială la toamnă.

Lewis Hamilton a dezvăluit deja logo-ul colecției în cadrul unui eveniment exclusiv din Shanghai, pe 11 aprilie, punându-și amprenta pe cunoscutul steag Tommy Hilfiger. „Lewis este curajos în tot ce face, de la curse, la sporturi extreme și până la modă,” a povestit Tommy Hilfiger. „Această colecție este ceva foarte nou în departamentul hainelor pentru bărbați și, în același timp, celebrează ADN-ul Tommy Hilfiger. Am fost foarte mândri să dezvăluim logo-ul exclusiv și inspirația pentru design cu fanii noștri din China azi-noapte și abia așteptăm să împărtășim colecția cu lumea întreagă, începând din această toamnă.”


Steagul TommyXLewis a fost dezvăluit la evenimentul din Shanghai, în cadrul unei instalații de artă care a fost inspirată din design-ul colecției, cu logo-ul o încrucișare între steagul Tommy , cu inițialele lui Lewis Hamilton în bleumarin, care reflectă culorile brandului și font-ul utilizat în tatuajele pilotului britanic de Formula 1. Colecția va conține îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, lenjerie intimă și șosete. „Pe măsură ce a crescut pasiunea mea pentru modă, a crescut și dorința să realizez o colecție,” a declarat și Hamilton. „Sunt nerăbdător să le arăt fanilor din întreaga lume cum eu și Tommy ne-am canalizat creativitatea în această primă colecție TommyXLewis.”


Dacă însă fashion-ul „îmbracă” alte forme pentru pasiunea legată de automobile, vă mai propunem două posibile soluții pentru a fi „trendy” și în același timp să vă satisfaceți nevoia de a descoperi tot ce înseamnă motorsport. Spre exemplu, ați putea achiziționa un Mercedes Cosworth 190 E 2.3-16 din 1984… pe care l-a utilizat legendarul pilot de curse Niki Lauda în timpul Nürburgring Race of Champions din acel an. Mercedes a decis atunci să sărbătorească inaugurarea noului circuit de Formula 1 Nürburgring Grand Prix printr-o cursă menită să stabilească odată pentru totdeauna „cine este cel mai bun pilot al tuturor timpurilor” în condițiile în care toate automobilele erau la fel.

Este vorba despre modele Mercedes-Benz 190 E 2.3-16, modificate de Cosworth, și în care nume precum Sir Stirling Moss, Jack Brabham sau James Hunt s-au grăbit să ofere un spectacol menit să rămână în istorie. În mod natural, primul care a trecut linia de sosire a fost… Ayrton Senna, cu logicul și rezervatul Niki Lauda pe urmele sale cu frânele „înroșite”. Acum fix exemplarul condus de Lauda a apărut pe piață, cu al său propulsor de 185 CP și linia roșie la 7000 rpm, precum și cu foarte puțini kilometri la bord.


Tot un exemplar din analele motorsportului este și acest superb Porsche 917 – iar ca bonus acest exemplar este printre foarte puținele care au fost convertite pentru utilizarea legală pe drumurile publice. Cu o simfonie de 12 cilindri boxer răciși cu aer și performanțe precum prima victorie pe care o înregistra la cursa de 24 Ore de la Le Mans sau un rol titular în faimosul film Le Mans al lui Steve McQueen, orice 917 este o piesă irezistibilă de colecție!