Știri

Transcendental sau sportiv – nu contează, avem din ambele categorii

Astăzi e cazul să nu fim prea serioși – nu e luni, nu e vineri, nu e lună plină și nici măcar momentul acela al lunii – pur și simplu am descoperit că planetele auto s-au aliniat și ne-au oferit câteva clipuri video care merită împărtășite.

Meniul pe ziua de azi cuprinde, printre altele, un actor de Oscar și încă o reclamă despre care nu știi ce să crezi – însă nu vă faceți griji, nu sunt singurii care se gândesc la „nemurirea sufletului”… Probabil mai simplu de înțeles ar fi totuși video-urile de la Ford Performance, asta dacă nu ar cuprinde și procedura de testare a noului accesoriu denumit plastic „Drift Stick”. Să ne explicăm un pic. În primul video îl avem pe Matthew McConaughey (da, încă nu îi putem pronunța cum trebuie numele) care printre altele este și un ambasador foarte filozofic al mărcii Lincoln – de această dată el se află la volanul unui Navigator, iar rezultatul este la fel de… greu de cuantificat ca întotdeauna.


Apoi avem un Ford Focus RS dotat cu noul Drift Stick – un sistem care îți va permite să îți sperii părinții/prietena și să strici aleea din fața casei atunci când vei încerca un drift fără să te asiguri că știi cum să îl execuți. Nici o grijă însă că nu ar funcționa – specialiștii Ford Performance au testat intens acest sistem… Ne mutăm apoi la BMW, care… ne oferă câteva momente cu automobilele sale… și un portbagaj aranjat la milimetru (bonus și un filmuleț cu Seria 8, încă camuflată). Nu în ultimul rând, să încheiem apoteotic cu toate modelele Ford Performance disponibile în acest moment, aflate la un loc pe pistă pentru o cursă „prietenească” (cu mici excepții).