Home Magazin Travel, cultură și răsfăț

Travel, cultură și răsfăț

de Dan Damian
Portret de călător

Portret de călător” primul podcast românesc de storytelling despre călători și destinații, menit să pună noi pin-uri pe harta afectivă și să vă pregătească pentru următoarea aventură. Moderatorul, Dragoș Vasile, producător în televiziune și podcasting, writer, cinefil, travel enthusiast, vorbește cu specialiști, celebrități, influenceri, cu entuziaști și inițiați. Podcastul dă voce unor texte din bibliografia de travel pentru avansați și aduce muzică românească la caști și difuzoare. Vă spune unde s-au turnat filme celebre sau cult pentru apetit de cinema travel.

De astăzi, Auto Motor și Sport călătorește împreună cu Portret de Călător. Săptămânal vă ținem la curent cu ce se întâmplă în fiecare episod nou lansat și, periodic, în paginile revistei noastre, veți afla mai multe tips, tricks and pics din descoperirile invitaților.

Astăzi, primul episod. Tema- călătoriile spirituale în spațiul Bengalo-Nepalo-Himalayan, cu Andreea Raicu (în India) și Cezar Dumitru, aka Imperator Travel (în Nepal). Îl puteți asculta aici: 🎵 Spotify: https://spoti.fi/3fmwD7X

@portretdecalator, cel mai nou proiect dedicat călătoriilor, este realizat de Zaga Brand.

Articole similare

Comentați?

* Acest formular stochează date doar la cerere și doar pentru popularea automată a formularului cu datele dvs, la următoarea vizită. În cazul stocării la cerere, date nu sunt procesate sau utilizate în alt scop.