Home Motorsport Ultima luptă din competiția internă se dă la Raliul Harghitei

Ultima luptă din competiția internă se dă la Raliul Harghitei

de

Ultima etapă a sezonului intern, Raliul Harghitei, se va desfășura în zilele de 26 și 27 septembrie.

Raliul Harghitei

Simone Tempestini, Marco Tempestini, Bogdan Marișca și Florin Tincescu sunt piloții Napoca Rally Academy care vor lua startul în Raliul Harghitei, ultima etapă din Campionatul Național de Raliuri Dunlop. Echipajele Napoca Rally Academy sunt pregătite pentru Raliul Harghitei, ultima etapă din acest sezon în Campionatul Național de Raliuri Dunlop. Fără o miză deosebită în ceea ce privește situația din clasamentul general, toate echipajele și-au propus să termine sezonul intern cu stil. Marco Tempestini și Toni Avram vor lua statul, ca de obicei, cu modelul Ford Fiesta R5 și vor ataca podiumul încă de pe prima probă specială.

Provocarea de a cuceri Transfăgărășanul

După evoluția excelentă din Rally Adriatico, la prima participare cu modelul Ford Fiesta R5, Simone Tempestini și Dorin Pulpea revin în competiția internă cu Peugeot 207 S2000.„Îmi place etapa de la Harghita, iar obiectivul meu este să cresc ritmul constant. A fost un sezon în care am învățat multe, și asta s-a văzut în evoluția mea de pe probe. Vreau să termin cu un rezultat bun, care să mă motiveze pentru sezonul viitor“, a spus Simone Tempestini.

Raliul Harghitei_1

Pentru Bogdan Marișca și Carmen Poenaru, Raliul Harghitei este un raliu în care vor continua procesul de acomodare, obiectivul fiind acela de a parcurge cât mai mulți kilometri. „A fost un sezon interesant, dar ultima etapă nu mai are o miză deosebită pentru noi. În aceste condiții, cel mai important este să ajungem la final, să ne perfecționăm modul de lucru și să ne bucurăm de fiecare kilometru parcurs“, a zis Bogdan Marișca.

Cronica Raliului Iașiului

În etapa de la Harghita va lua startul și echipajul Florin Tincescu – Iulian Nicolaescu cu modelul Citroën C2 R2 Max. Fără a avea un program complet în competiția internă, juniorul de la Napoca Rally Academy își continuă pregătirea pentru etapele din europeanul de juniori. „Orice prilej de a parcurge kilometri cu această mașină înseamnă experiență în plus pentru sezonul viitor. Și în 2015, vom continua în Junior ERC, iar pregătirea noastră este extrem de importantă“, a spus și Florin Tincescu.

Raliul Harghitei, ultima etapă din Campionatul Național de Raliuri Dunlop, se va desfășura în perioada 26–27 septembrie. Vineri, în prima zi a raliului, sunt programate patru probe speciale cu o lungime de 31,29 km. Startul pe prima probă se va da la ora 13.06, iar superspeciala se va desfășura începând cu ora 17.00. Sâmbătă, în ziua a doua, startul pe prima probă se va da la ora 10.24, iar sosirea este prevăzută pentru ora 18.15. În total, piloții au de parcurs încă șase probe cu o lungime de aproape 80 km.

Articole similare

Comentarii închise.