Home Știri Mercedes-Benz România, partener al Media Music Awards

Mercedes-Benz România, partener al Media Music Awards

de

La 18 septembrie, în Sibiu, Mercedes-Benz România i-a condus la Gala Media Music Awards pe artiștii români care au participat la eveniment.

Alina Eremia alături de un Mercedes-Benz C-Class

Alina Eremia alături de un Mercedes-Benz C-Class

În cadrul Galei Media Music Awards au fost premiați artiștii care au avut cele mai multe difuzări în ultimele 12 luni, conform monitorizării realizate de Media Forest. Mercedez-Benz România a premiat noua generație de muzică preferată de români, oferind trofeul Faster Climber pentru artistul What’s Up și succesul fantastic pe care îl are melodia sa, „Taxi“. La acest eveniment de amploare din Sibiu, desfășurat pe o scenă amplasată în Piața Mare, au luat parte peste 30.000 de spectatori.

Mercedes-Benz - Media Music Awards, Piata Mare Sibiu

Delia, Puya, Adrian Sînă, CONNECT-R, Andra, Vunk, Cargo, Holograf, Liviu Teodorescu, Alina Eremia sau What‘s UP sunt doar cȃteva vedete care au coborât din autoturismele Mercedes-Benz la acest eveniment. În calitate de Maşină Oficială a evenimentului, Mercedes-Benz le-a asigurat celebrităților prezente aici modele A-Class, C-Class și V-Class.

Mercedes-Benz - Media Music Awards, Piata Mare Sibiu (2)

Mercedes-Benz A-Class, precum și cele mai recente modele, autoturismele V- și C-Class, au fost la dispoziția vedetelor și organizatorilor pentru ca aceștia să beneficieze de confort și siguranță în fiecare moment. În plus, modelele Mercedes-Benz GLA și CLA au fost expuse în Piața Mare din Sibiu pentru ca persoanele interesate să le poată studia în detaliu dotările şi funcţionalităţile.

 

Articole similare