Home Știri DS devine o marcă de sine stătătoare la Paris

DS devine o marcă de sine stătătoare la Paris

de

Noul brand franțuzesc DS își face debutul în cadrul Salonului auto de la Paris, care urmează să-și deschidă porțile săptămâna viitoare.

Divine DS

Divine DS

La Paris, francezii de la Citroën vor face o mutare interesantă, urmând să transforme modelele DS într-o marcă premium. De asemenea, vor fi prezentate conceptele  Divine DS și DS 3 Ines de la Fressange Paris, care au rolul să prefigureze viitorul mărcii. Vor fi expuse și cele mai noi modele, DS 3 și DS 3 Cabrio, cu o nouă semnătură luminoasă și noi dotări.  Marca DS va avea chiar și propriul stand, în cadrul salonului auto.

Interiorul lui Divine DS

Interiorul lui Divine DS

Conceptul Divine DS are aceeaşi lungime ca actualul DS4, însă vine cu o lăţime mult mai mare, de 1,98 m (un plus de 17 cm) şi cu o înălţime de 1,35 m (mai puțin cu 18 cm). Divine DS s-ar putea transforma într-o mașină cu pretenții sportive. Conceptul are o gardă la sol mai mică şi un motor puternic, cu cilindree redusă sub capotă. Primele informaţii anunţă o unitate turbo de 1,6 l şi 270 CP, furnizată de Peugeot şi instalată deja pe coupé-ul RCZ-R.

DS 3 Ines de la Fressange Paris

DS 3 Ines de la Fressange Paris

DS 3 Ines de la Fressange Paris se distinge prin eleganță și rafinament. Pe lângă noua semnătură luminoasă, DS 3 atrage privirile grație carcaselor oglinzilor Ines Red la care se adaugă multiplele variante de personalizare. Interiorul este pur și simplu impresionant grație tapițeriei din piele Blue Granite și a cusăturilor cu alb încoronate de planșa de bord Ines Red.

Articole similare